婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

有D人係唔用套特別易有膀肛炎(ME TOO),SO.....用套啦~~~還有口交都會的,因陰道菌係好易傳入尿道的~~~~
長期食西藥都唔係辦法,介口啦~~~~~~~濕熱和發類食物唔好食一排~~~~

原帖由 cocolulu 於 11-2-1 01:41 發表
我case係, 次次同老公sex完, 隔1-2日或即第2日就柯尿痛, 長期要備定藥係家. 有事食左先, 仲唔斷尾再睇西醫.

最近常翻發, 又係sex完, 唔sex就無事...
但我已做足要做的清潔,, (事前後沖涼, 仲要沖耐少少, 柯尿, 飲 ...

大宅

你自己就做足清潔, 咁老公有無呀?
由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我以前都係
但係知道係呢個原因之後, 堅持一定之後小便+沖身
咁就再無試過喇

另~ 如果好易UTI嘅話, 我醫生建議過要照吓睇吓會唔會係另有原因

不過~ 好彩問題解決咗, 所有無照到

好似樓主咁.. 我建議你唔好食甜嘢一排, 試吓有無好d

複式洋房

我以前都係咁, 睇埋專科照埋鏡都唔知點解.

之後去左睇中醫, 佢話我個膀胱太濕熱, 好毒, 佢幫我清左之後就冇再發過喇.
Touji

男爵府

我都係,兩個月反發一次,之後頂唔順,去左睇急症,急症幫我轉介左我去泌尿科睇,都好快,半年左右,而家等緊第2次覆診,第一次睇,抽血,驗尿,照X光,照腹腔鏡,唔知報告點呢,好緊張...

珍珠宮

熱血金章

有冇飲用蒸餾水?
我停飲左, 就冇再番發.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珍珠宮

畀面勳章

你有冇經常飲多d水呀, 應該有幫助

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

呀...仲有平時唔好經常忍尿呀!

禁止訪問

民房

我之前都試過係咁,大概半年兩次 ,之後問西e點解個咁
佢叫我sex完後一定要去小便一次,排放o的污穢出體外,我跟住做之後都冇翻發喇,你可以試下

首頁

尾頁

跳至