自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

平頭而家唔怕啦,而家有增高鞋墊ma
我果時又冇諗高度問題,只要佢對我好就得了,而家雖然大家平頭,不過佢有時用墊都有驚喜 外型唔同哂
原帖由 renren 於 11-2-1 17:29 發表
我都係咁話 我已經唔高,佢仲同我平頭,雖然佢有廠有樓佢父母都好好,但廿歲出頭無奶油死係亞叔手上架,終於搵到個高我個半頭未至俊郎但都叫好樣既c6.......捱囉

...
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

珍珠宮

講真, 真係冇咁諗過喎.
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

侯爵府

想問你係自學定跟c父架, 可唔可以介紹d書比我睇吓!
我都有興趣..
原帖由 我想生三個 於 11-2-1 17:24 發表

係呀,我學緊睇命盤,發現八字睇情緣都幾準下。有d人個樣好普通,但好有男人緣,有d生得靚,但命中注定識親都無個好人

禁止訪問

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我對c6屋企嘅身家都幾滿意
無佢地, c6無咁快同我結到婚.. 佢地借錢俾我地你首期
6299兩個唔駛我地負擔生活費先啦!
不過~ 係要俾佢地住囉!

其實~ 最緊要係自己隻佬生性, 辛苦d都無所謂!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

無諗過 只想要個好惜我ge老公 我會同佢一齊捱

子爵府

好媽媽勳章

若果大家五尺九平頭無所謂,我得五尺二,佢又五尺二就

原帖由 kitty 於 11-2-1 17:36 發表
平頭而家唔怕啦,而家有增高鞋墊ma
我果時又冇諗高度問題,只要佢對我好就得了,而家雖然大家平頭,不過佢有時用墊都有驚喜 外型唔同哂 ...
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 我想生三個 於 11-2-1 16:48 發表
有夫緣而又享夫福的女命,原居基本上要具備以下六個條件:

1.官殺為喜神
2.局中無傷食剋官殺
3.官殺要有才財生旺
4.無論官殺,只需要一粒就夠,兩粒算多,再多則惹禍;又官又殺,稱爲官殺混亂,是女命夫緣劣之斷應。
5.日支夫妻宮不 ...

你好勁

伯爵府

畀面勳章

亞三個, 你睇既係米紫微斗數呀?

原帖由 我想生三個 於 11-2-1 17:18 發表

可享夫福唔需要靚女的,好多靚女條命反而生得唔好,只要命好,豬扒都變貴婦!

好多人都話我老公對我好好,但我睇佢唔順眼,覺得佢窒頭窒勢,呢d就係傷食格,而且我夫妻宮午午自刑,師傅話係我自己既問題! ...
東方曼哈頓  : Iherb 用戶首次優惠 5 美元 code GQF455

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我C6 唔發神經時就好好

男爵府

我十幾歲已經識我老公,...未諗過呢d野已經嫁左

大宅

我覺得有錢果D男人多數都出過國讀書, 而佢地D老婆都係系外國讀書認識, 例如D同學仔甘.我識得幾個就係甘.

子爵府

我會想嫁個有錢老公囉! 冇錢真係好多野煩!! 以前覺得d人o甘諗好勢利眼, 依家覺得不無道理.........
我同未嫁o既朋友講, 遇唔到有錢o既, 咪唔嫁囉, 拍下拖算; 如果搵個冇錢o既, 分分鐘要照顧埋佢, 衰個做女個陣;
好多女仔條件好一般都嫁得唔錯, 除左條命係o甘之外; 自己識朋友o既圈子都好緊要

男爵府

我有呀, 我而家要自己獨力供樓 (因我老公人工仲底過我), 仲要我老公都唔係點對我好好, 即係唔會溫柔體貼, 關心我.

我超級後悔 tim 呀.

侯爵府

可能我身邊有太多咁既人,屋企人都有時會講點解咁冇用.有時我都會諗唔結婚住會唔會識到有錢人呢....
我識個d,都係老公搵到,又睇落對佢地好好,仲要唔係日做夜做可以一年去10幾20次旅行....

唔通真係命生成....

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 我想生三個 於 11-2-1 07:18 PM 發表

可享夫福唔需要靚女的,好多靚女條命反而生得唔好,只要命好,豬扒都變貴婦!

好多人都話我老公對我好好,但我睇佢唔順眼,覺得佢窒頭窒勢,呢d就係傷食格,而且我夫妻宮午午自刑,師傅話係我自己既問題! ...

唔該哂

睇黎我都要自學1下.

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

男女平等。你咁樣諗時,你既另一半都係咁諗。。。點解遇唔到個有錢老婆。

原帖由 小艾美 於 11-2-1 16:34 發表
身邊好幾個朋友/親戚個老公都係月薪10幾20萬.
有時真係諗.點解我遇唔到個咁既人....

咩人/咩方法先可以識到有錢人....

大宅

醒目開學勳章

有諗過,但係亦都有諗返轉頭:如果老公好有錢就可能唔會對我咁好.我老公好迁就我,都知足啦!

首頁
12345...8

尾頁

跳至