論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

好外傭名單

有一個外傭黑名單, 咁有無好外傭嘅名單呀?
如果你哋嘅工人滿咗約, 又想快D搵到新僱主, 不如Post喺度, 比其他人參考吓吖!

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 好外傭名單

mug 會有既咩 :-(

珍珠宮

大宅

大宅

?-(

伯爵府

畀面勳章

you're so lucky..........可能萬中無一,恭喜恭喜!!

洋房

以前有一個工人好好架,
不過可惜屋企情況有變 (因各自搬出)
所以無請

佢係我地屋企做左十年
人好好 (如媽媽腰部酸痛, 她會慢慢按摩; 又如叫她一起食野 - 因已好熟, 她都不敢; 十年來對我們還是小姐前小姐後, 等等等等), 人又不計較

可惜而家的僱主對她不太好, 希望有人需要工人可請佢啦 :lol:

不過有一點是好也老了, 像 40左右,
不過我又覺得她有交帶和成熟 (不會有亂借錢, 講大話, 懶....的缺點)

**還有, 廣東話算很好

中年人仕... 希望大家比機會她

她是泰國人

別墅

My yan yan is very good .

佢做左16個月,揍得亞B好好,對阿仔好有耐性,阿媽俾佢坐的士去九龍塘 ( 帶阿仔去playgroup )佢話好貴,問我搭小巴好唔好,佢見我

伯爵府

Kikokikovenus 寫道:
有架! 本來我都唔相信會有好嘅maid, 依家信喇!
因為我依家用緊呢個印印, 掂~~

me 2
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

別墅

睇見你地咁好運..我都流晒口水
我都想請返個工人..唔知"賓"定"印"好..我知係講彩數...
成日仍住我會唔好彩...,,可能第日會好癆氣,不過都想試下.總之工人對bb好就得la...好過而家頂住條氣咁!(99揍b)!!
:tongue:

複式洋房

我而家呢個真係好好,買卷廁紙都格價!

民房

Dear Superfish, Kikokikovenus & 明心:
You are so lucky! 真羨慕妳們. 可否講講妳們through那間agency搵工人

大宅

?-(

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

我個工人都好好, 之前炒左個極品..
e+請返個好好工人, 唔怕蝕底, 個家鬼咁乾淨
快手, 有交帶...總之...very good..

我個係印印..22歲.., 同之前個極品..係天堂同地獄

民房

Dear Kikokikovenus,

我想問

大宅

?-(

別墅

[quote]
MaMaTo 寫道:
Dear Superfish, Kikokikovenus & 明心:
You are so lucky! 真羨慕妳們. 可否講講妳們through那間agency搵工人

洋房

Kikokikovenus,

我都想換個印印, 可否PM 你間agent資料比我? Thks.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至