論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

在街上看見一對夫婦 + 3-4 歲男孩, 與全頭金毛的工人有傾有講.

我接受唔到.

返放學老師和其他同學/家長看見都不好啦.

點解縱容她?

侯爵府

我琴日都見到2個, 見到簡直想, 樣衰不單止, 個頭都唔知想點, tomboy look, 我成日都諗如果呢d工人, 唔洗出糧比佢我都唔要呀, 仔女跟佢想乖都難.

原帖由 HTLT 於 11-2-7 15:33 發表
在街上看見一對夫婦 + 3-4 歲男孩, 與全頭金毛的工人有傾有講.

我接受唔到.

返放學老師和其他同學/家長看見都不好啦.

點解縱容她?

珍珠宮

全毛工人 / tom boy工人 / Deep V露底工人, 全部我都唔會請~

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都係...我個人真係接受唔到的...
原帖由 Siuchoi 於 11-2-7 15:36 發表
全毛工人 / tom boy工人 / Deep V露底工人, 全部我都唔會請~

大宅

見到呢d金毛工人, 又男不男, 女不女, 我一定唔會

水晶宮

係呀,
點請得落,
我囡大個學左佢我咪C~~

男爵府

我有同事請左呀,佢話唔介意,只要佢做到野就得喎

複式洋房

agree~~~我都完全接受唔到

男爵府

之前响我家做咗約5個月的工人跟男孩子沒分別.無論走路,動作,聲線,衣著都是男仔一個.我媽仲話佢有喉核......

我係全新海外請佢來香港,但佢自己斷約都找到新老細

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 Gogojuly 於 11-2-7 18:45 發表

之前响我家做咗約5個月的工人跟男孩子沒分別.無論走路,動作,聲線,衣著都是男仔一個.我媽仲話佢有喉核......

我係全新海外請佢來香港,但佢自己斷約都找到新老細 ...

尋日Sunday, 美孚萬事達廣場己經變了印尼樂園. 其中有個男人婆, 成頭短金毛, 著條賴屎褲, 煲煙, 仲棟起隻腳係度同件包頭印談情.

大宅

我唔會請. 因為都見唔少, 呢類都係同性類. 一間我對仔女學左都唔知點算. 而且我地一家人外遊, 佢叫埋其他朋友黎我屋企搞搞震個時我死都唔掂

男爵府

原帖由 lily-of-valley 於 11-2-7 19:23 發表

尋日Sunday, 美孚萬事達廣場己經變了印尼樂園. 其中有個男人婆, 成頭短金毛, 著條賴屎褲, 煲煙, 仲棟起隻腳係度同件包頭印談情.

那個在我家工作5個月的似男孩工人,其實清潔係唔錯架,不過照顧小朋友真係唔識.但佢只係短髮而非金毛

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 Gogojuly 於 11-2-7 19:36 發表

那個在我家工作5個月的似男孩工人,其實清潔係唔錯架,不過照顧小朋友真係唔識.但佢只係短髮而非金毛

話時話, 金毛同男人婆同做野無關, 過總係見親D態度好寸.

早排美孚海洋粥, 我買外賣, 見有件金毛男人婆, 好寸咁講電話"扇生, 尼腰哥粥腰衣濕死文, 尼悲衣濕文, ng夠前, 俄唔埋啦" 收線, 走咗. 非常寸.

Sir, your congee $24, you gave me $20, I won't buy.

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我都接受唔到

首頁

尾頁

跳至