夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

發現c6 個 Facebxxk , 朋友 list 上有舊女友的名字..(佢地之前拍左9年拖),, 雖然而家過左咁多年(7年幾)..應該冇野掛....
(我絕對唔係第3者 , 佢地散左差唔多2 年 , 我同c6 先認識,拍拖,結婚..而家有 2 個小朋友)

雖然佢平時口口聲聲話冇野..不過我feel 到佢仲好留意佢 !! 我個心當然唔舒服啦 !!

男爵府

回覆 1# ckymimi 的文章

點解男人可以咁長情 ?我c6同前妻又係咁,佢口口聲話冇野,c6仲要當我面打電話前妻叫唔好再找佢,我feel 到佢仲地有來往囉,相反女人咁長情佢又點諗呢?

男爵府

c6自私,小氣,

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁長情??

複式洋房

係lu .. 都唔知點解咁長情 .. 我c6 係比佢舊女友飛嫁 !! 唔知係味唔甘心呢 ??..

大宅

講到呢個我勁嬲咯!!電腦又有距D相,屋K又有距D私人物品!!我吵左好多次叫距扔,都唔理我,facebook上又只系鋪距以前女友的相,我一張都無!!!話距心入邊無距我唔信咯!!但我都唔知距地仲有無聯繫,如果有我諗我會自己帶住個B離開一段時間咯!

水晶宮

每個人心中都有一座斷背山
少奶奶的身份,丫頭的命...

珍珠宮

畀面勳章

唔好想咁多啦, 可能只係朋友式既關心, 你要明白, 而家你先係佢老婆, 比D 信心自己

伯爵府

BK Milk勳章

我老公仲怪異....我諗佢唔掛住佢舊女友, 但係佢係privacy度set o左所有o野都唔俾佢同佢o地o既common fd見到....介意俾人見到咪delete o左佢囉, 都係拍o左幾個月貨仔咋o麻....

我認, 我login佢個acc o黎睇, 係我衰

禁止訪問

別墅

我都有!佢都有!大家都有!話知佢。....只是在心裡

複式洋房

咁..唔知我拍左7年既 ex bf, 有冇掛住下我呢 !! ha

侯爵府

有都唔定架!

我同ex 都拍左7年, 仲要係初戀...
我地呢兩年前contact返, 佢唔係hk住, 係hk有生意搞時, 會約我出去見面....約一年一次
呢幾個月佢開始退休, 鬼咁得閒, 我地仲日日 sms... 無所不談, 我唔知佢係咪掛住我... 我唔去諗, 因為我地經歷太多, 雖然已過去, 但我地會關心大家...不竟都曾經深愛過....
樓主, 或者你c6 有掛住 ex, 但咁都唔代表咩, 人... 總有過去, 你自己亦都會偶然諗起ex啦!
放鬆d...

原帖由 ckymimi 於 11-2-9 16:56 發表
咁..唔知我拍左7年既 ex bf, 有冇掛住下我呢 !! ha

大宅

其實真係可以純朋友關係架喎, 我都有同以前d男朋友keep contact, 老公都知既, 佢又嬲喎, 我反而話佢唔呷醋tim,我對得住天地良心, 因為舊男友一齊左咁耐, 好了解大家, 可以做好好既朋友, 真係可以無晒愛情架啦!

別墅

haha~ 我facebook 都有add 我ex 喎..
但唔代表咩架... 咪朋友1個lor~

我老公亦從來無問過我以前男友的事..
因為人總有過去...
你又從未諗過舊情人?
呢d都係人之常情....

你個佬又無做過d咩.. 唔好咁諗佢啦~

別墅

原帖由 小肥兔 於 11-2-9 11:30 發表
唔好想咁多啦, 可能只係朋友式既關心, 你要明白, 而家你先係佢老婆, 比D 信心自己

Agree!

水晶宮

我信c6無, 因為成20年前

公爵府

有都唔理~~唔得閒理丫~~

每個人心底都有一個秘密. 同埋都係一句, 男人信唔過. 總之今日佢既人同埋錢係我身邊就得架啦!!!

男爵府

我冇理我c6心入面有冇佢ex, 因為....

我夠從來未放低過我exbf la~

男爵府

或者有,但並不是愛!只係關心下對方,一個唔愛你的人自然會話你知/做d唔愛你0既行為,佢依家仲care你,代表佢愛你囉!對自己有信心d...

首頁

尾頁

跳至