想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

哇... 真係一波三折啊..
不過你放心啦.... 今次一定good luck ga.. 一定有個肥肥白白既兔b

大宅

呢幾日我有少少出血, 醫生照完話無咩事, 不過都要在家休息一個星期。擔心一定有, 加上同事未知我咩事, 返去一家個個都問我。不過我已經交託左俾神,我知神會親自托住小B。我知道小B尚未渡過一日, 神已經見到佢, 將佢交俾我。請大家為我代禱, 我知道BINGO只係一個開始, 仲有好多關等住我! 一齊加油!

別墅

Congratz! Take care!

複式洋房

好高興你能事事依靠神。我希望我有一天能做到你這樣。生育條路好難行,對我來說係遙不可及,我唔知道神有無為我安排,只能祈求多忍耐,常依靠。祝你bb快快長大,多些休息!

Puri 於 11-2-8 21:40 發表
各位JM,

一直都有看各位的posting, 從中學習到很多知識, 因為在公司不能Login Account 回應, 所以今次是第一次與大家分享! 很感恩, 經歷了一段漫長的時間剛剛發現bingo了, 過程跟大家一樣充滿高低起伏, 讓我長話 ... [/quote]

別墅

感謝主賜下恩典, 願主保守 Puri 同小B都健康平安!!

原帖由 Puri 於 11-2-16 12:54 發表
呢幾日我有少少出血, 醫生照完話無咩事, 不過都要在家休息一個星期。擔心一定有, 加上同事未知我咩事, 返去一家個個都問我。不過我已經交託左俾神,我知神會親自托住小B。我知道小B尚未渡過一日, 神已經見到佢, 將佢 ...

大宅

恭喜你, 希望你能將難關、問題一一擊破, 有個健康兔bb!

我都在努力中啊, 仲有半個月先見到西醫, 希望能夠趕及生個兔bb! 占一占你的孕氣先

別墅

恭喜恭喜.

大宅

看見大家都咁開心 真係好羨慕.
我和老公努力一年多, 都係0, 開始懷疑我哋是旦一個不育, 係唔係要去睇下醫生

最慘係, 已經高齡, 要同時間競賽.

我都有信仰 但越來越覺得上帝沒有看顧我們
我們為生BB 祈禱祈咗好長時間, 眼見其他教會朋大一個一個生, 自己就....

好無用

大宅

回覆:終於Bingo,詳細感恩分享

大宅

mamabobobomama 發表於 11-12-29 16:48
看見大家都咁開心 真係好羨慕.
我和老公努力一年多, 都係0, 開始懷疑我哋是旦一個不育, 係唔係要去睇下醫生 ...

唔好唔開心,我都係高齡,試成2年都係蛋都無隻,但我還未放棄,
因我相信神會在一個最合適既時候給我。
妳都唔好放棄呀,繼續祈禱,上帝必看顧。
建議妳哋兩個都去睇吓醫生,找出原因,對症下藥,再睇中醫調理

大宅

回覆 Shirley321 的帖子

謝謝你 可以睇邊個醫生呢

子爵府

環保接龍勳章 親子達人勳章

恭喜晒~~~~~~

伯爵府

終於Bingo,詳細感恩分享

恭喜呀

請為我地祈禱

男爵府

恭喜恭喜.

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 Puri 的帖子

大宅

回覆 mamabobobomama 的帖子

唔好失信心呀! 神既心意同預定無人知, 不過我相信神會為我安排最好. "最好"未必係我所祈求既野, 因為我們對很多事都"不曉得"只會跟自己心意而求. 你唔好去諗太多, 要放鬆心情呀 ! 雖然我都明白好難, 不過我都keep 住同自己講對神既信係我要一世不斷學習同引證既功課, 當中信心一定有起起跌跌, 你要keep住同弟兄姊妹亙相扶持同代禱呀! 加油!

大宅

各位JM,
多謝大家既代禱與祝福,估唔到過左咁耐仲收到你地既回覆 小b已經順利出世有三個幾月大啦! 時間過得真係好快. 而家我每次見到佢個可愛樣, 我個心都好感恩, 當然佢都有唔乖同激親我既時候啦!

新既一年, 希望大家都身體健康, 心願達成! 我好明白等待既心情,回想當初, 如果一切來得太容太理所當然, 珍惜同感恩既心會唔會有而家咁強烈呢? 每一個人生既經歷相信都係有神既心意, 不過好多時我地身處其中好難去明白亦唔想去明白. 大家加油, We try our best and let God do the rest! 共勉!

男爵府

熱血勳章

回覆:終於Bingo,詳細感恩分享

大宅

陪月勳章

多謝你的分享,恭喜

大宅

Puri 發表於 11-2-8 21:40
各位JM,

恭喜

首頁

尾頁