自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

有無記錯單比你/你自己有無報錶呀???
我3個人都係用煤氣沖涼.煮飯+洗碗.都係300蚊度

子爵府

2024年龍年勳章

我同你都一樣, 2公婆, 無煮飯, 只你沖涼....平時百幾....近排天氣凍都係二百幾, 唔過300...

你有無報錶? 如無, 佢地估, 可能估多ka...

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 lauclai16 於 11-2-8 22:17 發表
我都無煮飯, 可能估錶, 你報下數啦

你d囝囝食外賣?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

2 大1 小,大約$200/期(涷天)

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

可能以前估錶,今次抄錶,以前每次比少左今次比返!!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

係咪沖涼時間耐左?
天空之城, 快樂之地

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆 1# zoe_roy 的文章

多成五百, 睇清楚差幾多度數先計倒.
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

大宅

陪月勳章

我屋企四大兩細,煤氣爐沖涼,每日煮三餐,過年之前的帳單先$231
我是每次都給看表,不是估數的

別墅

原帖由 大力大力 於 11-2-8 22:29 發表
可能以前估錶,今次抄錶,以前每次比少左今次比返!!

呢個可能性比較大...佢唔會冇啦啦估多你咁多度....

禁止訪問

伯爵府

+3金熱血 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有可能, 我款爐冇度數較, c父同我講, 叫我冬天要涼熱水,就推高下面出水制, 上面爐面個水溫制就唔使"寧"到咁熱架喇, cool 同warm 之間(偏cool), 我照咁做, 下一期張單真係平左

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我兩大兩小,煮一餐,次次都過6百。
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

禁止訪問

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

揾媒氣公司人員上門檢查下,反正要俾保養月費,上門檢查吾收錢!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

係咪有用煤氣既乾衣機 ? (其實有無呢樣野既呢?)

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

不過冬天真係好難講, 我地一家三口, 次次都唔過一百蚊, 但係今次都成二百幾, 可能我開成44度沖涼~

首頁

尾頁

跳至