跳至

首頁
12345...19

尾頁

別墅

hello, 各位媽咪, 我都係4月生BB架! 平時因為好忙, 所以好少上來BK討論區。 我呢胎係第2胎啦! 上一胎反而會多D時間上來同准媽媽傾下計。
上一胎有準媽媽係FB組織左該月份既group, ADD左之後, 大家可以上group討論BB的生長情況, 因為大家生的時間差唔多, 可以互相幫下答下媽媽的問題, 仲可以一齊搞生日會, 好開心架!

我比較少上來, 所以唔知呢度有無呢D GROUP JOIN呢? 如果有, 可以給個GROUP名我嗎?

如果無, 不如搞返個阿?

男爵府

畀面勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

唔怪得我SEARCH 唔到啦! 麻煩ADD埋我啊!
我SEND左REQUEST, FB名係Jessica Yiu!

原帖由 依媽媽 於 11-2-9 11:38 發表

hi pandabobo, fb 有個1104媽媽會... 係closed group來架...

大宅

Add 左你啦!

別墅

thx so much!
原帖由 winy629 於 11-2-9 22:15 發表
Add 左你啦!

大宅

可唔可以ADD埋我呀, 我FB名係Elsa Kwok, Thx so much

民房

我啱啱都要求加入咗啦!大家多多指教呀!!:D

大宅

我都係呀,fb katherine wong,thx

別墅

fb,,,,,,pls add me tammy kong...thanks

大宅

Add me please, my fb name is Mei Ling.

洋房

Please add me

[email protected]

洋房

Please add me, my fb name is bozitaai

大宅

回覆 9# winy629 的文章

pls add me [email protected]

tks!

大宅

Pls find the group and send request via FB.
Then, i can add u in the group. Thx.

洋房

pls my fb name is yulia

大宅

pls add me, my FB name is Fennie Pierre. Thx!

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

可唔可以add 埋我呢? 我facebook email: [email protected]
麻煩add 我時通知係0411,

男爵府

我又要 @@
[email protected]

複式洋房

pls add me too, my fb name is wendy ng......

別墅

pls add me, my fb name is ying leung

thanks

首頁
12345...19

尾頁

跳至