跳至

首頁

尾頁

別墅

原帖由 habibi869 於 11-3-10 13:08 發表
Coty, This budget is enough for drinks ga la..

Funnyjenny suggested:豬頸肉 $348 4lbs
擰檬炸雞翼 $318 for 4lbs
心太軟朱古力蛋糕杯 198 24pcs睿睿媽suggested:
薯仔蟹柳墨西哥卷 $268 for 48 pcs八爪魚什菜燒 ...

Thanks so much

別墅

我想問吓我依家可唔可以報名呀?
matshir 2A1B

複式洋房

Waiting list jar...

Will have another gathering in April during Easter holidays!

原帖由 matshir 於 11-3-10 16:39 發表
我想問吓我依家可唔可以報名呀?
matshir 2A1B

複式洋房

Now we have 27 Adults 14 Babies and 1 Child. Let's invite Beku and Chcajo from the waiting list (--> 30 adults):

Waiting list:
17)Beku/ 2A1B1C
18) Chcajo/ 1A1B
19) chengkailing/ 1A1B
20) Chunchun10/ 2a1b

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

up~up 各位唔好唔記得約咗聽日 聽日見

男爵府

YES, 聽日見~
聽日得我一個人帶BB, 都唔知帶唔帶BB車好添~

別墅

fishcowcow - if only u, better not take BB car ar!! I usually use baby carrier when I go out alone... see u all tomorrow..

大宅

畀面勳章

habibi869 (Habibi)

你可否留電話給我..個度是否需要報地址..因為有d會所要的..

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

上次去到我喺門口裝下有無去錯地方,個看更就打開門比我啦,可能見我推住BB車,我一問會所喺邊,佢就已經話好多BB都到咗,之後禁埋LIFE比我.乜都無問.
原帖由 tigertiger2010 於 11-3-26 23:48 發表
habibi869 (Habibi)

你可否留電話給我..個度是否需要報地址..因為有d會所要的..

大宅

畀面勳章

ok thx~

首頁

尾頁

跳至