想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地好呀! 我今日係DAY 33, M小姐仲未黎, 就用綠D CHECK, 見有淺線, 但仲未敢抱太大希望. 諗住過多2日去萬X買野CHECK多次. 我想問下如果真係BINGO的話, 係咪要即刻去醫生度驗多次CONFIRM? 因我見有D JM話太早去醫生度都未CHECK到BB的心跳. 遲D去好d.

請指教!

大宅

陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

恭喜

大宅

我就9/2 (DAY23) 深粗後第10日~驗到有`
綠D` 淺到好西利 .. 不過我去醫生到驗` 明顯有條線!
醫生刀寫左懷孕證明比我LU..`
(我系去普通西醫診所)
其實你依家去CONFIRM刀得既~

另外: 恭喜你~ 情人節有大禮收`
記住TAKE CARE , 天氣凍了` 著多件衫*
我地可以1齊做10月媽媽喇*
兔B大哂<3;

大宅

原帖由 babii.yan 於 11-2-12 19:20 發表
我就9/2 (DAY23) 深粗後第10日~驗到有`
綠D` 淺到好西利 .. 不過我去醫生到驗` 明顯有條線!
醫生刀寫左懷孕證明比我LU..`
(我系去普通西醫診所)
其實你依家去CONFIRM刀得既~

另外: 恭喜你~ 情人節有大禮收`
記住TAK ...

我都恭喜你呀 , 我有睇你個POST, 你都要小心D, 食多D野. 你去左醫院入紙未呀? 你揀邊間呀?

其實我而家都未敢肯定住, 希望真係收到呢份情人節大禮 . 我打算星期一去睇醫生CHECK下. 到時再上黎通知你啦. :loveliness:

Thank you!

禁止訪問

環保接龍勳章

別墅

恭喜大家
我都bingo左啦, 而家想緊係邊到生好...
你地會去私家 or 政府生啊...

祝大家做個開心10月媽媽

大宅

原帖由 shenottinghill 於 11-2-13 13:13 發表
恭喜大家

恭喜你呀!

我聽日先去醫生度CFM. 而家唔敢諗太多住.
如果真係BINGO, 我打算係政府生. 因想留番D錢用黎補身同買BB野. 咁你想係邊度生呀?

希望聽日真係可以上黎報喜!

別墅

[quote]原帖由 喵喵^^ 於 11-2-13 15:23 發表

恭喜你呀!

我聽日先去醫生度CFM. 而家唔敢諗太多住.
如果真係BINGO, 我打算係政府生. 因想留番D錢用黎補身同買BB野. 咁你想係邊度生呀?

等你好消息啊.....
我都未決定啊...私家生當然好的啦, 自己生完都可以多的時間休息... 不過就要幾萬
政府生就平, 學你話...... 可以留反的錢買野俾bb同自己保身....... 所以未正式決定...

大宅

喵喵,babii.yan ,shenottinghill :
恭喜你地呀
希望我都可以收到情人節大禮物啦^^

珍珠宮

畀面勳章

恭喜哂....好多已經兔b出世.....請問你day幾check到

原帖由 shenottinghill 於 11-2-13 13:13 發表
恭喜大家

珍珠宮

畀面勳章

恭喜哂....希望末bingo媽咪我地一起跳版....加油

原帖由 喵喵^^ 於 11-2-12 18:17 發表
你地好呀! 我今日係DAY 33, M小姐仲未黎, 就用綠D CHECK, 見有淺線, 但仲未敢抱太大希望. 諗住過多2日去萬X買野CHECK多次. 我想問下如果真係BINGO的話, 係咪要即刻去醫生度驗多次CONFIRM? 因我見有D JM話太早去醫生 ...

大宅

原帖由 喵喵^^ 於 11-2-12 23:05 發表

我都恭喜你呀 , 我有睇你個POST, 你都要小心D, 食多D野. 你去左醫院入紙未呀? 你揀邊間呀?

其實我而家都未敢肯定住, 希望真係收到呢份情人節大禮 . 我打算星期一去睇醫生CHECK下. 到時再上黎通 ...

hahaha ` 今個月好多人bing0呀*
我相信會仲有大把呀!
記住check完話我知呀`
1齊傾計時間刀易過d <3 ;yaya
我好想快d到8週呀~ 想睇心跳仔*

複式洋房

Hi babyii.yan,

Do you have any signs of pregnancy now?

I am already in the 5th week. But no signs. Now can only wait till week 8 to see the doctor to check if the bb is doing ok. A bit worried, what should I do now?

原帖由 babii.yan 於 11-2-14 10:52 發表

hahaha ` 今個月好多人bing0呀*
我相信會仲有大把呀!
記住check完話我知呀`
1齊傾計時間刀易過d

大宅

原帖由 saralok 於 11-2-14 09:27 發表
喵喵,babii.yan ,shenottinghill :
恭喜你地呀
希望我都可以收到情人節大禮物啦^^

多謝呀~ haha .. 你實得既~ 放心!

別墅

陪月勳章 畀面勳章

自己check 完 跟住去normal dr 度check , 跟住 firm 左大約有左三個月, 預約霍麗玲醫生, 個時剛好有左5個月

normal 醫生都係憑我既線深粗去評估我有左幾多個月

大宅

恭喜恭喜
趕搭兔仔..尾班車..
Cherry*Pick
Facebook search:Cherry*Pick

大宅

原帖由 喵喵^^ 於 11-2-12 18:17 發表
你地好呀! 我今日係DAY 33, M小姐仲未黎, 就用綠D CHECK, 見有淺線, 但仲未敢抱太大希望. 諗住過多2日去萬X買野CHECK多次. 我想問下如果真係BINGO的話, 係咪要即刻去醫生度驗多次CONFIRM? 因我見有D JM話太早去醫生 ...

我同你差不多, 今日DAY 31, 用綠D有淺線, 但因我之前有過不好的經驗, 即刻打電話俾醫生, 可能今日要返醫院驗血.
好擔心
Our anniversary[br]

首頁

尾頁

跳至