0-6個月

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

B囡依家 5個月大....近排有D鼻塞...已經睇咗醫生....前幾晚零晨3點幾鼻塞醒咗狂喊...我用開最普通個隻吸鼻器都吸唔到(單頭)...最後用口幫亞囡啜粒大鼻屎出黎....大家有無咩好介紹呀~

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

我用呢隻,媽媽可以控制吸力
http://www.mamastation.com/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=19&sobi2Id=186&Itemid=115

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

TKS~請問一般連鎖店可以買到嗎

禁止訪問

大宅

我覺得吸鼻器其實唔係咁得, 如果見到既, 我通常用棉花棒搞掂

原帖由 mimichong 於 11-2-14 11:56 發表
B囡依家 5個月大....近排有D鼻塞...已經睇咗醫生....前幾晚零晨3點幾鼻塞醒咗狂喊...我用開最普通個隻吸鼻器都吸唔到(單頭)...最後用口幫亞囡啜粒大鼻屎出黎....大家有無咩好介紹呀~ ...

珍珠宮

如果睇到我都會用棉花棒幫佢清潔....但有時就份入到連肉眼睇唔到嘅位置先難攪....

複式洋房

我阿媽USE思思樂[濕個隻]捲到好幼,幫亞B LIU鼻屎 出LAI。我試過做唔到,但係我阿媽就得。
大約只係USE 好少思思樂就得。

原帖由 mimichong 於 11-2-14 11:56 發表
B囡依家 5個月大....近排有D鼻塞...已經睇咗醫生....前幾晚零晨3點幾鼻塞醒咗狂喊...我用開最普通個隻吸鼻器都吸唔到(單頭)...最後用口幫亞囡啜粒大鼻屎出黎....大家有無咩好介紹呀~ ...

複式洋房

最快係用口啜!

禁止訪問

大宅

2018復活節勳章

吸鼻器真的好難用,唔知用咩力度吸好,太細力吸又吸唔到,太大力又怕偒到個鼻,我依家都係用紙巾撩出黎!!mouth:

首頁

尾頁

跳至