在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:竟有緣地在地鈇一撞到俏骨骨 +

原帖由 bettylam 於 12-01-15 發表
竟有緣地在地鈇一撞到俏骨骨
一抬頭望到俏骨骨

NNN

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:goodies 的帖子

哈,又一對金蘭

NNN

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:bettylam 的帖子

好正

NNN

侯爵府

亞女仲係考試ing,我唯有伴讀,執屋同去超巿散財。

侯爵府

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:栗子媽媽 的帖子

栗栗,考完放年徦,超正
好耐吾見左家?

NNN

侯爵府

引用:栗栗,考完放年徦,超正 好耐吾見左家? +

原帖由 bettylam 於 12-01-16 發表
栗栗,考完放年徦,超正
好耐吾見左家?
家家幾時去青島呀

子爵府

Morning all! 農曆新年倒數中!
我的2012年的個人目標是化繁為簡,希望在生活態度、工作、理財,甚至在家中的事和物,都可以簡化、重質多於量。
今年的大掃除都是以減雜物為重點,已分階段進行!
Book了樂活一站的家務助理,年廿八做清潔,三個姊姊、都做三個小時,希望一個上午攪掂哂!

男爵府

fitceo 發表於 12-1-15 16:49
原來無目的咁行街街D時間係好難過,行左1個鐘,無程程買左對BOOT,已經唔知去邊好了. ...

所以我無野買係唔會行街架, 你請教吓 ST 啦, 佢唔出街唔安樂架

男爵府

栗子媽媽 發表於 12-1-15 23:20

乜考咁耐嘅
年尾超市勁多人

子爵府

bestma 發表於 12-1-16 12:47
所以我無野買係唔會行街架, 你請教吓 ST 啦, 佢唔出街唔安樂架

我點左隻6陪仔睇戲, 好在唔水我陪咋, 66話悶到想瞓
咁我咪一支公,4圍貢囉
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

男爵府

fitceo 發表於 12-1-16 13:16
我點左隻6陪仔睇戲, 好在唔水我陪咋, 66話悶到想瞓
咁我咪一支公,4圍貢囉
...

睇乜野戲咁悶, 等我都唔好中招

子爵府

bestma 發表於 12-1-16 16:56
睇乜野戲咁悶, 等我都唔好中招

世紀未光煞

[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

男爵府

世紀未光煞? what kind of movie is this one???
CEO, i like to window shop a lot as i don't such things very often.

- i bought another "ricebowl" during the weekend, so i am now still working in the company...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 doggie 的帖子

all人早~~~

doggie:落地開花,富貴榮華~~~~

嗯~~你幾時返港呀!等你<<飯聚>>呀!))))))))))))))))))))))))))))))))))))),wahaha~~飯聚同犯罪同音

NNN

男爵府

doggie 發表於 12-1-16 23:48
世紀未光煞? what kind of movie is this one???
CEO, i like to window shop a lot as i don't such t ...

doggie, 係呀, 舊嘅唔去新嘅唔黎

男爵府

fitceo 發表於 12-1-16 18:22

聽都未聽過, 水晶應該唔會叫睇呢套, 好在

子爵府

當d 異形怪物變晒隱形, 係咪慳好多製作費呢

首頁

尾頁

跳至