跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

1. 提一提大家, 為咗配合Party主題“未來主人翁",希望各位BB主角可以著住唔同行業嘅服飾/形象嚟出席Party,增添氣氛! 而且我哋仲有最佳造型獎o添!

2. 當日活動會以12人一圓枱分座(BB主角亦計一人),如果大家希望自行組枱的話,請在15/04/2011前,將自行組合好的名單用以下形式email通知我哋:
 Email主旨:自行組枱
 內容包括 :組合家庭的活動編號,媽咪姓名,各家庭人數(A+B+C)
逾時者則視作沒有要求,我哋會盡量按地區/BB主角出生日期安排座位。

別墅

喂喂!各媽媽幫小朋友揾到造型衫未呀!好緊張呀!!!!!!!著乜好呢?!?!
祝願每一個小朋友快高長大,身體健康,聽聽話話:)

大宅

我仲未搵到呀!都幾難搵......

大宅

BK Milk勳章

我都仲未諗到/搵到...

蔚蔚2006年12月5日出世,重3.77kgs;1個月重5kgs;2個月重6.6kgs;4個月重7.8kgs;5個月重8.62kgs;6個月重9.07kgs;8個月9.3kgs;9個月9.53kgs;10個月9.7kgs;12個月10.8kgs
雋雋2010年4月15日出世,重3.295kgs;1個月重4.21kgs;2個月重5.71kgs;4個月重7.17kgs;6個月重7.85kgs;8個月重8.2kgs;10個月9kgs;12個月重

別墅

今個星期日就係啦!!!!!!

大宅

BK Milk勳章

好想快d到個日呀....
蔚蔚2006年12月5日出世,重3.77kgs;1個月重5kgs;2個月重6.6kgs;4個月重7.8kgs;5個月重8.62kgs;6個月重9.07kgs;8個月9.3kgs;9個月9.53kgs;10個月9.7kgs;12個月10.8kgs
雋雋2010年4月15日出世,重3.295kgs;1個月重4.21kgs;2個月重5.71kgs;4個月重7.17kgs;6個月重7.85kgs;8個月重8.2kgs;10個月9kgs;12個月重

男爵府

畀面勳章

哈哈~~ 其實我都未諗到, 而且因為公私兩忙, 身體欠佳, 可能未必搵到合適造型! 不過, 唔緊要啦, 最緊要大家玩得開心! 如果襯埋個靚靚造型, 當然更加有機會攞最佳造型大賞啦!

複式洋房

好緊張呀

男爵府

畀面勳章

過2日開埋會, 就會再通知返大家生日party嘅各項詳情, e.g. 開始時間, 場地安排, 請大家再耐心等待一吓~~ thank you!

大宅

好媽媽勳章

Thx so much for the helpful mami

複式洋房

我想問生日會係唔係1:30PM開始? 富豪酒店? 如到時有問題可致電那位查詢?

floraykw  有問題都可以打返俾我o架~~ 電話可以check 返email~  發表於 11-4-30 02:12

複式洋房

1:00pm後就可到場登記,地點:九龍尖沙咀富豪酒店3樓凡爾賽廳,電話我pm你啦

別墅

今個星期日就係5月1日了,1004一歲生日會便正式舉行,我們已用心為大家安排了以下豐富節目,包括每一位出席的虎BB均獲得由不同sponsor滙集成的生日大禮物包及一幅即影即有相片,而各大朋友可享用豐富下午茶自助餐,當然不可缺小的幸運大抽獎,及生日不少得要齊齊大合唱支生日歌切個生日餅呢!

除了大會指定攝影師為我們操刀為生日會拍照攝錄留念外,更安排人型公仔出動和各位虎BB影合照。

至於場內佈置當然唔會馬虎,進場接持處有不同大小汽球裝飾,還有多位哥哥姐姐吹波波送給各虎BB呢!加上台上大型各精靈虎BB大頭樣Banner及由80個mini cup-cake襯托下的16磅生日大蛋糕等等等等……

各位係唔係好期待呢!

仲有主題"未來主人翁"造型大獎,得奬可獲得攝影套餐禮券一份,各位BB真係要花點心機啊!

ChloeMon  比我多個like 各位義工媽咪, 我曾在大女0607做個bk生日會籌備, 真係好多野要跟, 多謝晒你地  發表於 11-4-30 10:08

大宅

好期待呀! 好期待呀!

男爵府

畀面勳章

大家期待已久嘅一歲生日Party 聽日就係喇! 真係唔好意思, 咁遲先通知大家活動詳情, 實在萬分抱歉!

生日會舉行地點:
富豪九龍酒店
3/F 凡爾賽廰 {Versailles Ballroom}
九龍尖沙咀麼地道 71 號

1. 登記流程

• 每一個家庭請於活動當日到達會場3/F Ballroom 門口接待處前,以你嘅活動號碼(Axx)及姓名作入場登記,而工作人員會同你核實個人資料,在有需要時會要求出示銀行入數紙以便進一步確實身份,故此請盡量帶同你嘅銀行入數紙到場。由於聽日人多車多,故勞煩各位請緊記自己嘅活動號碼(Axx)以確保快速順利地完成進場手續。

• 1:00pm為正式開始登記時間,而1:30pm為活動正式開始時間,逾時不候。為免等候人數眾多,凡請各位最遲於15 分鐘前,即1:15pm 到達門口接待處。

• 每一個家庭將會於登記後獲發名牌Label 及場刊一本,而各枱的枱上亦會有一袋已貼上各人活動號碼的贊助商送出之禮物。所有贊助之物品均已平均分發給每個家庭,任何剩餘禮物均作抽獎用途。惟是次活動之禮物均由大會義工隊員義務pack 袋,若有錯漏恕不補發。

• 為加快入座的流程,我們已在ballroom門外張貼數張Floor Plan及枱號,歡迎各家庭閱覽,以預先得悉閣下所坐位置。

• 是次活動的最佳造型獎是由大會攝影贊助商做評判的,為方便評審及可在活動後取會活動照片CD,請各家庭在完成主入場登記程序後,到大會攝影贊助商的柜枱登記資料。

• 大會將會為各家庭拍攝一張即影即有家庭相,所以在完成入場登記後,請自行排隊拍照留念。拍照位置會在接待處附近的易拉架側。

2. 場地安排

• 活動當天於ballroom 對面的新娘房將用作換片之用。唯大會將不會安排衛生軟墊,煩請各家庭自行準備。

• 活動當天將有2家贊助商 (嬰兒用品專門店、攝影) 會於場內展出該公司之產品,各位家庭可自行與該些贊助商洽談閣下有興趣之服務與產品。如閣下因惠顧該些服務或產品招致損失或不滿,大會恕不負責。

• 會場有大大小小汽球佈置,歡迎各家庭拍照留念!但為免因弄破汽球產生巨響而嚇怕大家,拍照時請小心留意。

如果大家有任何查詢,請pm / email 去 [email protected] / 直接電話聯絡我們, 謝謝!

1004一歲生日Party 委員會
Flora Yeung (BK name: floraykw)
Yoki Ng (BK name: yoking615)
Iris Tong (BK name: Amytell)

別墅

等左咁耐~~~~~
聽日就係喇.....好期待呀
辛苦哂各位義工MAMI

別墅

感謝各位義工媽媽的努力

別墅

生日會終於都完滿順利舉行,希望出席的家長BB都開開心心有一個美好的回憶

如有不足之處請見諒

因為本人臨時抽出來做MC,如果講嘢有乜失禮,或太太太大聲,SORRY因為我實在太過緊張了你哋唔好怪我呀!!!!原諒我吧!

最後祝願每個小朋友都快高長大,身體健康,聽聽話話,未來就靠晒你哋架啦!!!!!!

大宅

80位bb一齊慶祝1歲生日,要統籌這次生日會,我想真不容易。從場刊、會場佈置、找贊助商、座位編排等,都見到籌委mama的心思和努力。好多謝你地為我地準備這個大型的生日會。剛才打開禮品包,才發現原來裡面有不少實用的小禮物,你地mark到咁多sponsor,超勁喎!

複式洋房

‎1004 Apr Tiger 1 st bday party 今日終於順利舉行完畢,希望今日所有到場既家庭都過左一個開心快樂既下午,雖然今日都有d混亂,希望大家見諒^^係到再祝10年4月出世既老虎仔老虎女生日快樂)))))

首頁

尾頁

跳至