夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

多謝大家意見,看了大家的留言,清醒了很多,希望事件很快解決

珍珠宮

truth,你唔好理人地有冇注冊,人地已經有細路你就咪犯賤差隻腳埋去啦!KM咁樣公開別人私隱的確幾惡毒,但都要你自己比位人攝至得架,天下咁多人,又唔見KM會爆其他人相片?你唔比相J,KM又點會有機可乘?咁你又做咩冇端端要比相人要去惹人?你夠膽話你比相人唔係勾搭人冇企圖?人貴自重呀!

況且J呢d咁既貨色,始亂終棄,你又何必差隻腳去?當日打人事件,咁點解你又唔去報警?你有冇理虧?唔好口口聲聲話維護個男人,個男人係人地架,幾時輪到你維護?你連維護自己仔女你都冇能力,講咩維護人?

人地感情有問題係人地既事,唔該你過主唔好攪人啦!
我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

男爵府

藍小姐,
我是路過的,剛才你的post 給人刪掉了,你也有你的苦衷。以前誰對誰錯既然過去了就讓它過去吧!你才40歲,珍惜自己,不要再找任何已婚男人了,做第三者早晚有報應的。放開自己,重新找一個值得你付出的單身男人,不要在有感情問題的家庭上再插一刀了,JJ 和 KM是不是能白頭到老,由他們決定吧!你要是深愛這男人,就應成全他,祝福他找到真愛而不是佔有!Let him go! 得閒聽下"I will always love you"的歌詞。愛是犧牲自己,成全他人。到你老時回首,你會覺得無愧!

珍珠宮

不要在有感情問題的家庭上再插一刀了,講得好!你唔出現,人地可以會盡力挽救,挽救唔到佢地自然變回單身,如果有緣有份,你就自然會係適當時候同到適當的人一齊,咁你何必阻住地球轉?

公爵府

做第三者做到咁理直氣壯, 講到自己成個受害者咁, 你都幾厚面皮喎.

KM就算真係打你, 爆你私隱, 上到法庭可能你嬴, 但道德上你永遠都係破壞人家庭的壞女人. 你同屋企人的私穩被公開, 都係你自作孽, 可憐的只有你家人, 被你作的孽連累, 佢地真係無辜...

民房

剛路過, 覺得好亂, 那位KM女士自己也是其身不正吧?! 我覺得那位KM女士post人地小朋友的相上網, 有點過份吧!! 乜事都好, 都不關小朋友事, 請不要傷害更多的人.
我想... Ming也是想維護他的小朋友, 所以才出聲的. 如果KM不再放人地的資料上網, 事情應會慢慢完結. KM應該好好同JJ冷靜地傾多次. 做男人,也有責任吧! 不要全部推在別人身上. 你們也應考慮下應不應該繼續糾纏下去.

珍珠宮

kapple 發表於 11-4-21 15:50
剛路過, 覺得好亂, 那位KM女士自己也是其身不正吧?! 我覺得那位KM女士post人地小朋友的相上網, 有點過份吧! ...

Ming如果想維護自己小朋友,就快快同個男人斬纜啦!

豆丁  新會員,5使理佢la~  發表於 11-4-21 16:16

民房

我只想講出事實,並不是說自己是甚麼受害者,我也說了J選擇了KM也沒有問題

我巳說沒見沒找J, 之前一直維護個男人是事實,只怪自己傻

不明KM為何仍覺得我在纏繞J, 如她能將資料刪除以及不再發放私人資

料,我也不會和J的家人有聯繫

民房

回覆 VKwan 的帖子

男人都係衰架喇......
睇Ming段post, 似乎已經沒再找那男人, 但他發現了KM仍然post佢小朋友的資料, 所以才找番那男人, 目的是想那男人叫KM將d post delete. 將心比己, 乜事都好, 身為人母, 都唔想自己小朋友D資料比人亂貼.

珍珠宮

TRUTH 發表於 11-4-21 16:08
我只想講出事實,並不是說自己是甚麼受害者,我也說了J選擇了KM也沒有問題

我巳說沒見沒找J, 之前一直維護個 ...

咁你快d聯絡KM,清楚表明意向,商討解決方法及條件。如果你真的斷絕jj的聯系,連電郵都唔好發,手電都改埋,我覺得KM冇必要苦纏你。

翡翠宮

好一對不知所謂的狗男女

好一個不知廉恥:;pppp:姣屎櫈篤的狐狸精

又一個受唔住誘惑傷盡老婆心的臭男人

真係睇到我眼火爆

珍珠宮

kapple 發表於 11-4-21 16:09

男人都係衰架喇......

個男人咁衰咁賤,Ming都痴埋去,咁咪即是犯賤囉!點講都好,做女人要自重自愛呀。

大宅

MING 女士, 請問你的先生是否都知情呢?

如果你與 JJ 是認真想長久在一起的話, 是否有各自離婚 / 分手 然後結婚的打算?

假使 JJ 亦有此意, 就這樣辦不就行了嗎?

若 JJ 不離開 KM, 就算他們沒正式結婚, 也有小孩了, 關係不是一般的情侶. 據你所講, JJ 從沒表達過你們要斷絕聯絡, 是否你也就不打算斬纜, 繼續以婚外情的方式進行, 甚至等到拆散他們的一天? 這樣你就是為了自身蓄意破壞他人的家庭了. 你說的全部理由, 都不能掩蓋這個事實.

KM 對你的孩子所做的事當然不對. 但這樣你不是更應意識到, 自己所做的事已經令孩子受苦? 是否應在產生更多傷害前停手?

子爵府

維護個男人只係第3者扮可憐&辣興人老婆發din既技量姐~收la~

民房

VKwan 發表於 11-4-21 16:12
咁你快d聯絡KM,清楚表明意向,商討解決方法及條件。如果你真的斷絕jj的聯系,連電郵都唔好發,手電都改 ...

agree.

珍珠宮

豆丁點評: 新會員,5使理佢la~ 發表於 21 秒前

我知佢係邊個,有咩意圖呀,係佢講來講去都唔明解鈴還須系鈴人之麻!唔係睇在兩個無辜既細路哥份上,我會咁好聲好氣勸佢?

不過話時話喎,呢個KM既掃狐腿又幾絕喎,真係好野!

係呢,你點呀?亞仔考小學未?我e+有d野做下,慢慢搵返d part time錢,建立下自我生活,雖然唔多,不過以防萬一遇到狐狸,自己仙都唔仙下好up dup咁。

翡翠宮

做得狐狸精預左有報應,破壞人地大好家庭呢D咁折墮的野都做得出~~~

阿狐狸精小姐:
請你自重喇!!!
呢度係親子網,唔歡迎你呢D不知廉恥的賤女人,我生平最憎就係你呢D厚顏無恥的狐狸精,你依架係度投訴人地老婆騷擾你,你唔諗下當日你唔去搞人老公,人地老婆又點會無喇喇作出反擊的行為???你唔做狐狸精人地老婆又點會打你呀???

你呢D咁賤格的行為,打你係應該既,我最同意就係打你呢D狐狸精,你咁不知所謂人地老婆咪打得你少囉!!!

係你自己犯人在先,仲咁厚顏係度出post,狐狸精我見得多,但好似你呢d狐狸精之中的xo我都真係少見~~~

好心你喇!!!
自己有老公仲搞人老公,小心報應呀!!!

版主:
你block左呢d影衰女人的狐狸精喇!!!真係激起民憤呀

summerberries  同意, 做狐狸精都咁聲大夾惡, 不知所謂!  發表於 11-4-21 18:05

子爵府

我覺得KM po埋小朋友相係5啱,過係俾人逼到din,會喪失理智lor~男人有外遇肯定對km衰到爆,M話好耐無見又要EMAIL俾J把鬼咩~咬住人5放~成日扮可憐怨住J咪辣到KM做d更激烈行為,都明知KM情緒去到崩潰la~自己攞來衰~係咁愛護仔女,大家各自同另1半攪好手續咪5使俾人話lor~烏煙(帳)氣,講野仲理直氣壯~

小1 la~5好睇完人地俾太多負面情緒自己,咁會影響夫妻感情~你老公無咪得lor~增值自己都係好事,希望你夫妻感情&家庭幸福指數都1樣增值~

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

今朝仲睇緊...睇少眼好似miss左好多野...

珍珠宮

豆丁 發表於 11-4-21 16:58

我覺得KM po埋小朋友相係5啱,過係俾人逼到din,會喪失理智lor~男人有外遇肯定對km衰到 ...

係呀!我逐漸唔想太過依賴,好似好蠢咁,所以要發展自己係社會上既價值。
小一,應該全日喎,你上午咪他條好多?不過小一睇功課默書要睇緊d,打好個底,再上高班你就唔會咁擔心。如果功課上需要經驗之談,你搵我呀。上午好d,下午我有野做,冇時間。

首頁

尾頁

跳至