自由講場

跳至

首頁
12345...15

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我係嗰度附近讀書,
媽咪成日同我地去紅屋食野。
仲有食街,有南京牛肉麵,
有一間專食甜品,
我唔記得個名,店入面係用生果佈置。

原帖由 bonbon123 於 11-2-22 20:11 發表
有冇去過紅屋餐廳(宜家one2free位置)?好中意食佢下面麵包店的酥皮菠蘿占。
上次經過禮頓道個間韓國餐廳又執左,一段又一段的回憶不停被洗去。

珍珠宮

仲有未改道時既體育路,望字對面既帆船酒店
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

仲有間LOFT
讀書時响LOFT買嘢覺得好"揩卡"㗎

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

名店街丫嘛。

咦?我又係响0個度見過辛尼哥哥同跳飛機班友仔。Oh!我地0個日已經相遇過架喇前輩

原帖由 麟媽媽 於 11-2-22 23:27 發表
以前我細個松板屋地庫係Gift Gate,
我最鐘意買Little Twin Stars 既文具!
你地講大丸間超市,佢既前身記唔記得?
嗰度未做大丸超市之前叫Kiddy Land,
專賣細路仔野,我係嗰度買跳飛機音帶,
仲見到辛尼哥哥同我簽名,勁開心!:excit ...

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

買野仲有個小掛飾送,
用卡通貼紙貼住係袋度,好鐘意呀!

原帖由 cathy-tse 於 11-2-22 23:31 發表
3毫子一粒中間有lon既hellow kitty糖,,,

又有香蕉味既刷子膠

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Bing.Jing 於 11-2-22 23:30 發表
中央圖書館以前個公園,我响果樹參加天祥員工遊戲日抽到 parkview 住一晚

摩頓台公園, 玩咗人生第一次嘅機動嘉年華

珍珠宮

原帖由 麟媽媽 於 11-2-22 23:34 發表
買野仲有個小掛飾送,
用卡通貼紙貼住係袋度,好鐘意呀!
緊要過買個樣嘢天呀

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

哈哈!當年我好鐘意辛尼哥哥架!
比人知我係老鬼,gagagaga!

原帖由 YongXin 於 11-2-22 23:34 發表
名店街丫嘛。

咦?我又係响0個度見過辛尼哥哥同跳飛機班友仔。Oh!我地0個日已經相遇過架喇前輩

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我依家仲留有一張响呢間gift gate買0野既花紙

原帖由 Bing.Jing 於 11-2-22 23:35 發表
緊要過買個樣嘢天呀

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

仲有一間咸濕戲院架!
放學行過媽咪唔比我望,
拉住我地急急腳走人,哈哈!

原帖由 cathy-tse 於 11-2-22 23:36 發表
東方..國泰..利舞台..戲院前的燒尤魚味

珍珠宮

原帖由 YongXin 於 11-2-22 23:37 發表
我依家仲留有一張响呢間gift gate買0野既花紙
我仲有副 3x年 既 twin stars 啤牌,我一年至比亞女玩一次咋

禁止訪問

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 bonbon123 於 11-2-22 20:11 發表
有冇去過紅屋餐廳(宜家one2free位置)?好中意食佢下面麵包店的酥皮菠蘿占。
上次經過禮頓道個間韓國餐廳又執左,一段又一段的回憶不停被洗去。
有呀~成日放左工都去...so go後面都有一間餐廳(唔記得個名)都成日去....榮記行仔麵...係係皇室堡後行到...有冇食過...好多人等位

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

其實我鐘意Patty & Jimmy 多d 架!
而家都無囉,得番隻哈囉貓最紅晒!

原帖由 Bing.Jing 於 11-2-22 23:40 發表
我仲有副 3x年 既 twin stars 啤牌,我一年至比亞女玩一次咋

王國長老

原帖由 Bing.Jing 於 11-2-22 23:40 發表

係咪賣sanrio嘢㗎?
印象中我家姐都好似儲過啲小吊飾玩意

禁止訪問

禁止訪問

首頁
12345...15

尾頁

跳至