嬰兒醫護

跳至

首頁
12345...79

尾頁

大宅

BB現已1歲媽媽入來傾下計 [old title - from shirleylee : 5個月左右的媽媽入來傾下計]

媽媽每月小聚 - 10月

10月媽媽聚會
Date : 14 Oct 05
Time : 7:00
Venue : TST - 北京樓

TP
小心女人
sweet
LongBMa
kyy
christine
katiebbmama (to be confirm)
JinglongMa
Milka
nkkcal

男爵府

Re: BB-5個月左右的媽媽入來傾下計 ( 又再續 - 現已 一歲有多了)......

我黎報到!
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

子爵府

Re: BB-5個月左右的媽媽入來傾下計 ( 又再續 - 現已 一歲有多了)......

我都say個hello先!

大宅

HI!

男爵府

最新8月媽媽每月小聚

Aug 10
1)TP
2) 小心女人

Aug 17
1)TP
2) milka
3) 小心女人
4)LongBma

大宅

最新8月媽媽每月小聚

Aug 10
1)TP
2) 小心女人

Aug 17
1)TP
2) milka
3) 小心女人
4)LongBma
5) sweet2004

男爵府

最新8月媽媽每月小聚

Aug 17
1)TP
2) milka
3) 小心女人
4)LongBma
6) katiebbmama

男爵府

All,

最新8月媽媽每月小聚

Aug 17
1)TP
2) milka
3) 小心女人
4)LongBma
6) katiebbmama
7) christine

大宅

Hi All,

我都黎報到先。。。幾日無上黎, 你地已經搬埋“竇” ??
呢兩日好busy, 不斷開會。。。想死啊!
我叫康康,又名426,4月26日出世,而家有34磅+啦

大宅

BB現已1歲媽媽入來傾下計 [old title - from shirleylee : 5個月左右的媽媽入來傾下計]

christine,
個工人ok嗎? 真係好彩, 你立刻找到工人!

男爵府

Milka,

唔記得果日同你去完Hipo買左D蛋糕仔? 我食完之後喉龍痛到而家呀,好辛苦。。。。
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

男爵府

小心女人,
嘜cake咁勁? ?-(

男爵府

LongBMa,
我都唔知係嘜cake,只知食完好甜又好乾,一返到屋企就掛住同Cyrus B玩,唔記得飲野,結果就攪成咁!我好驚呀,我次次喉龍痛跟手就病架喇!我依兩日已不停飲菊花甘草, 念慈菴, 清熱皓。。。都唔得!
LongBMa 寫道:
小心女人,
嘜cake咁勁? ?-(

大宅

小心女人,
真係c餅, 出事!

大宅

有冇飲陳年桔仔茶!

男爵府

有playgroup免費試堂
Kindy Roo - 中環
Tel.: 24571510

website : www.kindyroo.com

男爵府

TP,
就係爭依樣未飲!今晚去完雞雞返屋企飲啦!
tulipgdn 寫道:
有冇飲陳年桔仔茶!

大宅

milka,

I think I've 'dropped glass' this time...you are the 'big spend-er' at Hipo, even more than 小心女人 !! I told you to watch closely to 小心女人 as I guess she won't be able to control herself, but the final result is, you can't even control yoursleves lah Btw, Michelle is so lucky to have a mom like U, 甘錫佢 !!

大宅

小心女人,

你係米已經開始幫 Cyrus B 戒 片 ?? 點解佢無著片?

大宅

katiebbmama,

我路經此地, 見到妳講聲hi, 好耐冇見妳喇, 近來好嗎 ? 弘燁識行未 ?

各位,
唔好意思打攪晒 :mrgreen:
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

首頁
12345...79

尾頁

跳至