自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 有冇人睇過今期東方新地個封面

佢同曾志x有野架!

大宅

me too~
欣澄媽媽 寫道:

我睇到嘩一聲叫出黎呀.........
呢個女人有''三''個頭既??
*********************************************************************************************************************************************

洋房

平時都有買開東方新地 不過今期真係太肉酸
買唔落手 依家身材勁既就有封面做架啦
就算唔睇都仲有大把人買 但太多賣肉做封面真係幾悶
又無美感喎

複式洋房

:tongue: :tongue: :tongue:

別墅

講開曾志X, 廿幾年前我重讀緊書時有同學嘅親戚係舞廳做, 已經話俾我o地知佢經常幫趁同埋好鹹濕, 不過佢一味好運, 所以我從來都唔喜歡睇佢...
Blessed are the pure in heart, for they will see God.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

個胸大得黎好肉酸... :tongue: :tongue: :tongue:

大宅

the cover girl and her body.....is very ugly. :tongue:
我家有兩隻大烏龜

男爵府

IanIan 寫道:
雜誌講d個啊姐係有錢女黎嫁, 佢老豆出埋錢投資比佢拍戲.

should be step-father 出埋錢投資比佢拍戲 :evil: :evil:

大宅

醜惡!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至