論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇人試過帶埋工人一齊出埠?

如題

伯爵府

Re: 請問有冇人試過帶埋工人一齊出埠?

除非我唔帶bb一起,否則我去到邊都會帶埋工人

我經常帶工人去菲律賓,大陸...遲di可能仲去星加坡

因為我個印印好乖,好錫我個仔
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

民房

同意,除非不帶BB一起,否則出外旅行一定帶工人,因為真的可以幫到手,不然去旅行就好像打仗走難一樣。

大宅

我只係帶過工人 & bb去過澳門, 因bb當時比較細, 但下次去旅行我末必帶工人, 一來 $$$, 二來想同個女close d (因我個女真係好痴工人).

別墅

agree with 8899 and kingawa,
i have 2 boys age 2 and 3. if i don't bring my maid to go travel, then absolutely i will not have time to enjoy the trip with my family. I need to do all work.

複式洋房

由 summer_66 於 2005-07-28 17:19:31

我只係帶過工人 & bb去過澳門, 因bb當時比較細, 但下次去旅行我末必帶工人, 一來 $$$, 二來想同個女close d (因我個女真係好痴工人).

想知道個工人需用咩証件過關呀? tks!
:cheeze: :cheeze: :cheeze:

別墅

kingawa 寫道:
除非我唔帶bb一起,否則我去到邊都會帶埋工人

我經常帶工人去菲律賓,大陸...遲di可能仲去星加坡

因為我個印印好乖,好錫我個仔

我都好想做你工人,o甘好。。。

首頁

尾頁

跳至