跳至
[元朗區] DEL

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

spm724, 唔駛客氣, 我只是將知道的跟大家分享下啫! 哈哈!

複式洋房

大家好呀,我女女黎緊都係入生命呀,不過佢下晝班呀!
我依家越黎越鍾意信義呀,好期待!
不過學卷嗰度仲未寄番番黎,仲等緊呀!

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

上星期六跟家教會去左親子旅行, 最衰落雨......

阿家姐就去左朗誦比賽, 攞左冠軍......

細佬張學劵我交左啦 ......
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

大家好!我囝囝現在讀K2,佢讀得很開心。sherryyeung: 我囝囝又係參加咗朗誦比賽,佢讀上K2B班呀!等我哋相應吓先。

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 rcywong 於 11-3-24 16:53 發表
大家好!我囝囝現在讀K2,佢讀得很開心。sherryyeung: 我囝囝又係參加咗朗誦比賽,佢讀上K2B班呀!等我哋相應吓先。

我果女都係上低B, 嵐嵐啊......
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我囝係國楓呀!下星期有得到學校觀課,我30/3號10:30分 。你幾時呀?

男爵府

rcywong 發表於 11-3-26 08:58
我囝係國楓呀!下星期有得到學校觀課,我30/3號10:30分 。你幾時呀?

呵呵

國楓mom.......熟人......hehe

明天10:30am見
就注定會失敗。

大宅

真開心,有同學仔媽媽相認到!哈哈!
我地仲未通知幾時去交校服錢啊!

男爵府

rayan 發表於 11-3-30 12:44
真開心,有同學仔媽媽相認到!哈哈!
我地仲未通知幾時去交校服錢啊!

no worry, should hv enough time for u.......

生命D行政好OK架 ~~~
就注定會失敗。

大宅

今日收到封信,要交雜費同書薄費啊!你地有無收到啊?

複式洋房

我今曰都收到喇,但我要問下學校要簽果份自動轉帳授權書可唔可以拎番home俾我老公簽,因果幾曰老公要返工去唔到學校!!

男爵府

spm724, 不如打去校問下.

大宅

問完話比我地知啊!
不過我無開到恒生銀行啊,要自己去排隊交錢啊!

男爵府

我之前排過隊交費, 可能果日平日, 唔係好多人, 前面約六, 七個, 已比HK BANK少人好多倍.

男爵府

spm724 發表於 11-4-2 02:36
我今曰都收到喇,但我要問下學校要簽果份自動轉帳授權書可唔可以拎番home俾我老公簽,因果幾曰老公要返工去唔 ...

yes!
就注定會失敗。

大宅

各位家長,你地幾時去交學費啊??

大宅

生命堂...難唔難入既??

大宅

出售:生命幼稚園校服 (Boy, summer, 98% NEW)

(我幫賣朋友賣, 佢個囝在2010年9月只穿了一星期便轉了校)

1) 書包 <原價$70>
2) 夏天白外套 <原價$75> (SIZE:28)
3) 夏天恤衫 boy<原價$45> (SIZE:6)
4) 夏天褲boy <原價$45>(SIZE:6)
5) 夏天運動裝一套 <原價$90>(SIZE:M)

SIZE 有買大了, 一般男孩合穿.

原價TOTAL=$325 , 現 全套特價$220 (不設散買)
有意請PM, THX

大宅

今日去左交費,學校派左買校服d通告....2011-2012入讀既學生要買新款校服呀~~~

大宅

我都系啊,今日去左交費啊!仲要著校服影12張相,好多啊!

首頁
12345...9

尾頁

跳至