跳至
[元朗區] DEL

首頁
34567...9

尾頁

複式洋房

Iriskko :多謝你既實用意見呀!!希望我阿女好快會適應啦!!聽你gum講係咪入家教會先可以參加活動呎!! 另外恭喜你女女就快畢業呀!! 祝你女女派到間心儀既小學呀!!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

係呀...因為要交會費架...所以有好多節目都係家教會會員先可以參加...而且要快d報名...因為好少位....
另外我囡囡會跟家姐同一學校..所以我少了很多煩惱
你囡囡好得意...我知佢會好快適應...不必擔心.....

大宅

iriskko,好多謝你講左甘多資訊比我地知!
甘請問點樣可以加入家教會呢?

男爵府

回覆 iriskko 的帖子

iriskko, 咁點樣先可以加入家教會.? 係咪先到先得架. 我都想知, 咁家教會會費約多少. ? 是否教一年.? 我都有留意門外的通告, 好似有整花, 蛋糕, 家長活動......, 都好吸引......, 不過只係驚好快無位.

複式洋房

gum 我地都要一開學就報名喇!!

男爵府

但個個都報咁咪好快滿law! 我想帶小朋友去學整餅同蛋糕, 唔知有無機呢?

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

家教會會員係所有家長都可以參加的....
我講的係參加活動就要係會員先可參加同埋有限額的
若你地9月份第一個可以參加的活動就係中秋晚會...咁你地參加到就會可以更加認識到教你地小朋友的老師...但同樣係有限額架..所以報名當天要早...否則真係無位架...重有好多好多的活動架...

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

jezy:哈哈..係呀...好多時都會滿額架...不過你地出年有無得學整蛋糕我就真係唔知喇..因為每年都會重新編定架...

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

係喎...至於會費問題...我忘記了...好似係50-60左右
但9月份有無加就真係唔知喇.....

複式洋房

明白晒,唔該晒 Iriskko

大宅

唔該晒 Iriskko

男爵府

Iriskko, TKS. $50-$60請問係一年定一個呀? e.g. 今年佢地有D活動都令我深刻的, 如我有興趣的整蛋糕......, 只是舉個例子而已. 只要是加深家長對校的認識, 又可以從活動中學習的, 就算無學整餅的一環, 我都覺值得參與. iriskko, 咁你有邊間心儀既小學呀? 我都有個大的小朋友就快要選小學了. 可以分享下la!

男爵府

回覆 sherryyeung 的帖子

hihi. my son is in k2B also!

sherryyeung  上低b? 死囉, 我認唔到你個仔既......  發表於 11-5-9 23:27

男爵府

回覆 rcywong 的帖子

I know u !! hehe!!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Hi ! innylee

大宅

原來有好多媽媽仔仔女女已經讀緊噶啦!你地個小朋友讀成點啊?

sherryyeung  呢排好勞氣囉, 寫多左好多字......  發表於 11-5-9 23:28

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

innylee:哈哈...hihi....知唔知我係邊個呀

大宅

回覆 Jezy 的帖子

家教會會費係$50 / 一年呀~

大宅

回覆 iriskko 的帖子

"...但同樣係有限額架..所以報名當天要早...否則真係無位架"

係呀, 受歡迎既活動係要一早去報名, 有時放學一收到通告已經要報名喇~~

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 strawberry16 的帖子

hihi.....講得好啱....好多時正的課程都會好快報晒名架....

首頁
34567...9

尾頁

跳至