自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 大家點睇"黎姿"???

:-|

伯爵府

好媽媽勳章

佢同湯盈盈做戲也係一樣
wah大喉嚨叫出來....就叫做戲
高音得來讓人頭痛

子爵府

agree ~
ABCD媽咪 寫道:
佢同湯盈盈做戲也係一樣
高音得來讓人頭痛

公爵府

畀面勳章

claudiamother 寫道:
一句講哂,完全唔掂,佢以後唔好再係電視到出現就好喇!

同意~~

禁止訪問

公爵府

我會用呢兩個字形容佢~~

[size=x-large]作狀 :tongue: :tongue:

大宅

睇佢做妙手人心講英文覺得好怪
其佢做左咁多年,好多時都做啲姣角色,
而且佢負面新聞比較多....我都唔多喜歡佢....

雖然我都唔鐘意胡杏兒,但黎姿出道多佢好多年,
而且啲戲胡唔胡鬧都唔到演員決定,

反而係無線近來都無佳作,醫道啲好戲又唔安排早啲做,
十點幾先做,季節又突然大結局,無線真係怪怪地,
覺得自己係大台就亂來...
hi

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

:tongue:

別墅

可能先入為主啦....佢以前唱白恤衫o個時以經係賣身材架啦......仲有好多新聞都係話佢比d有錢佬包架啦...佢而家做到女主角...都係因為角色的問題姐....咁事實佢真係好靚女同好好身材...但如果演技同其他無線一姐比..黎姿真差好多條街喎....唉...點都好...我個人意見就是...黎姿小姐點都未夠班囉..........

禁止訪問

用戶要求終止服務

she use her pretty appearance and the body to earn rich 's money

大宅

我覺得佢個時做細細粒 既角色
真係幾靚

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我覺得佢做套套戲都差唔多, 冇乜突破。
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

侯爵府

agree!!
好B 寫道:

[size=x-large]作狀 :tongue: :tongue:

大宅

我都無睇過佢啲戲, 所以唔反感. 單睇個樣其實唔差喎, 短頭髮幾好睇丫. 如果同胡幸兒比, 我情願睇佢個樣嘞. 唔好打我.

大宅

ABCD媽咪 寫道:
佢同湯盈盈做戲也係一樣
高音得來讓人頭痛

YEAH........................
AGREE
Love You Baby

侯爵府

2024年龍年勳章

好B 寫道:

[size=x-large]作狀 :tongue: :tongue: [/quote][/quote]
:tongue: :tongue: :tongue:

子爵府

AGREE~~~~ 都唔知佢憑o羊o係金枝玉葉攞獎!!!

男爵府

點解游水都可以查咁厚的眼睫毛液 ?-( ?-(

珍珠宮

唔該佢執執佢個眼袋啦, d粉又越來越厚.

首頁
12345...6

尾頁

跳至