自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 大家點睇"黎姿"???

agree

雖然佢冇觀衆緣,但佢都叫醜樣,我地d普通師奶個個叫異形喇
christylai 寫道:
人紅自然有人眼紅. :D

[quote]
suilangmui 寫道:
[quote]
maggielou 寫道:
以為自己好靚 :tongue: :tongue:

佢唔靚唔通你靚o羊...

一句到尾你地都係jealous..

學o下點去欣賞人地d長處啦. :tongue: [/quote][/quote]

大宅

我只知佢好似讀到中三比人要求自動退學(仲係私校), 私校要交學費要你退學........

洋房

黎姿都幾扮野, 但我最不喜歡的是胡杏兒, 又作狀又假到死, 自以為自己演技好.

大宅

以為自己好識做戲,其實作狀到痺! :tongue:

侯爵府

幾靓, 但太作狀

子爵府

個樣幾靚,唔係太識做戲

子爵府

好扮野囉 :tongue: 懶係靚 :tongue: 自以為好戲 :tongue: 總之唔鍾意啦!

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢都幾靚女呀!!!係娛樂圈打滾了咁多年,演技算係一般啦!!!
我鍾意睇吳美洐,邵美琪&陳惠珊。最討厭佘詩曼,楊怡&胡杏兒。

大宅

穎穎媽咪 寫道:
agree

雖然佢冇觀衆緣,但佢都叫醜樣,我地d普通師奶個個叫異形喇 [quote]
christylai 寫道:
人紅自然有人眼紅. :D

[quote]
suilangmui 寫道:
[quote]
maggielou 寫道:
以為自己好靚 :tongue: :tongue:

佢唔靚唔通你靚o羊...

一句到尾你地都係jealous..

學o下點去欣賞人地d長處啦. :tongue: [/quote][/quote][/quote]
佢樣貌當然唔係同我地比啦, 如果大家都咁靚一早入哂娛樂圈, 仲咁得閒上bk.
仲有佢有啲咩長處比人jealous?? 作狀?? 假?? 比人包??
套戲有佢已經夠衰, 加埋林保怡衰上加衰, 又係勁作狀, 劇情無聊. 而家睇完yummy yummy已經關電視, 上網好過.

別墅

佢只係叻在KEEP到個樣同身材lu,不過,如果可以日日鮮奶沖涼,日日食冬蟲草補身,成日做gim同spa,怕且好多人都可以好似佢咁.

洋房

我都agree佢無野比人羨慕! 羨慕佢老過自己咩, 幾十歲, 重係度扮嬌悄可人, 萬人迷!

係都搵林嘉欣, 林志玲黎羨慕下啦

大宅

睇佢搽粉搽到成寸厚, 做戲又來來去去
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

別墅

佢係金枝玉葉裡面,唔見得佢好演技喎.
我覺得佢成日淨係識得大大聲係度叫,叫到聲嘶力竭咁,唔代表係好戲架,仲覺得有d抄耳tim.,同戲裡面,鄧萃雯就好戲好多,有深度.

男爵府

me too..

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

好醜樣!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

古惑仔時覺得唔錯價,但係一拍金枝慾葉就覺得佢好醜八怪,特別係對眼,以為自己好靚,我依家唔睇妙手3都係因為佢呀!!

別墅

除了八字眉外都算靚女!

子爵府

扮野 :tongue:
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

大宅

但我又覺得佢為咗咩起頭家, 供弟弟讀書而早入行, 弟弟依家成材咯, 幾好吖! 黃玉郎, 許晉亨點玩都正經過楊X成吖! 我對佢唔反感, 亦覺得佢幾靚噃, 不過就有D作狀, 唔自然囉!

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

agree.

首頁

尾頁

跳至