媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

洋房

我啱啱做左媽咪幾日,諗住全人奶喂BB,日頭BB都會飮我D奶的,但去到零晨BB掛住訓,點嘈佢都嘈唔醒 我好擔心佢有事,我應該點做好 BB係醫院都檢查左有黃坦素,我知呢个都會影響到BB佳,但我真係唔知點做,有無人可以幫到我

禁止訪問

大宅

回覆:貓貓靚媽 的帖子

回覆 貓貓靚媽 的帖子
你係唔係包到bb實晒丫,同佢打開d包被同開d燈光d會好d架

民房

回覆:初生bb掛住訓唔肯飲奶應該點好

我都是全母乳,每個初生都係咁!因佢地仲未識分上午定夜晚,你每次抱佢埋身食奶前,盡量打開張包被,可以同佢換下片,等佢醒下,再吾得就可以將你隻手放入佢件衫仔內模下佢,佢會好大反應,睇總時機後立即食,佢含住訓時,你都可以咁做,因我個是開刀的,麻醉藥關係,所以出世頭禮拜佢都好訓得!我都係咁做,你不防試下,希望幫到你啦?

別墅

我bb食奶粉初期都係咁,醫生話一定要整醒佢食,不過到咗10日左右佢已經會半夜起身,唔使太擔心

別墅

我bb食奶粉初期都係咁,醫生話一定要整醒佢食,不過到咗10日左右佢已經會半夜起身,唔使太擔心

別墅

首頁

尾頁

跳至