跳至

首頁

尾頁

大宅

請問麗港城個間好唔好? 請有小朋友讀緊的媽咪俾見意. 十分感謝.

大宅

麗港城迦南算是不錯! 論老師、班房、環境、課程都不差 , 上K又有學卷!

原帖由 C9Fa 於 11-3-2 14:53 發表
請問麗港城個間好唔好? 請有小朋友讀緊的媽咪俾見意. 十分感謝.
一家四口

複式洋房

我入去問野....d 老師態度麻麻地咁, 好似唔憂做咁, so 第1個印象比我麻麻....同埋我有fd 讀另一間分校, 話d 行政較亂...唔知呢間會唔會呢?

禁止訪問

複式洋房

我個女讀緊k1覺得好好....

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

my son study there now, all is great...he can sing english song always

大宅

我本身住將軍澳的,N1已俾囡囡去讀,雖然當時半日已經要$2500,加埋校車多$700,但我仍然覺得值得,K1-K3有學券平$1000-,佢今年已經K3啦!4年來都好開心,昨日畢業禮,好有規模,搞得好好,真的算不錯!校長主任老師、班房、環境、課程都幾好 ,真心說的,我自己教果間幼稚園都無咁好.

提外話昨日係我囡囡既畢業禮,原本好開心架!麗港城分校既表演好精彩,本來會場係唔俾'拍片'的,但我都借左細佬部新相機偷偷地錄左囡囡有份表演既五六首歌舞,點知回家一睇,才發現全部片段都無聲,仲要係'慢動作',問番細佬原來佢諗住我只係會影相,無幫我check機,我當堂喊左出黎,乜心機都無晒!請問有無家長或你們的親戚朋友有拍片,可以COPY隻碟俾我呀?(我囡囡讀UKC的) HELP!! 千萬個THANKS!!

首頁

尾頁

跳至