自由講場

跳至

首頁
12345...15

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

八卦吓: BK有幾多個媽咪生3個或以上架 ?

我自己: 大女 6歲半 / 細女 1歲半 / 細仔 6個月

我身邊D朋友多數係唔生, 最多都係一個。

複式洋房

我今次第3胎...係意外.....本身想要2個....

男爵府

醒目開學勳章

老公一直想生3個,我自己就唔想只生1個,如果生就起碼要2個,啱啱2WEEKS前生埋小小B,可以收工LU
大女4歲,細女2歲,小小B14日

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

我都有2個女6歲同5歲幾,我都想生多個,不過12月小產左,希望呢個月bingo

子爵府

我下星期4生第4個,,,大囡7歲,2仔6歲,3仔下星期4就2歲

男爵府

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

原帖由 phoebe^^ 於 11-3-4 20:09 發表
我下星期4生第4個,,,大囡7歲,2仔6歲,3仔下星期4就2歲

好善務

珊瑚宮

原帖由 danielmama 於 11-3-4 20:11 發表
我本來想生2個, 點知......第2胎嚟對twins

正呀

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原先計劃2個
隔左4年後又意外有一個
所以我有3個

記得有bk媽講生2個同3個差唔多
但我覺得吃力好多

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

勁! 我依家第三胎
原帖由 phoebe^^ 於 11-3-4 20:09 發表

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

大宅

今次第3胎...係意外.....大女同BB差12年~~
我都唔記得點湊BB了...

珍珠宮

畀面勳章

勁呀, 祝一切順利。

珍珠宮

畀面勳章

我第3胎都係意外尼o架....

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

好有米!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

My Two Princess

男爵府

醒目開學勳章

好勁呀~

伯爵府

嘩, 原來好多媽咪生3個或以上

禁止訪問

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

如果唔駛陀同生,我要幾多個都無問題,但我好奇想問,有4個小朋友既媽媽仲有幾多私人時間呢?仲可以上嚟BK吹水

首頁
12345...15

尾頁

跳至