美容扮靚

跳至

首頁
45678...12

尾頁

男爵府

Re: 豐胸一問

皓皓媽,
check pm

複式洋房

boey 寫道:
mingching,
hi!你做完個效果又點呢?做咗背部個人有無好d[quote]

我ok呀,無乜點痛,個肚都無再痛啦,但又無訓得特別好!

大宅

Boey,

收到你的PM, Thank you! 請問點去?近唔近碼頭?邊架車到?

禁止訪問

洋房

boey~

我又想知呀~幾錢一次, & 晌邊度o架? how much lei?? thks

男爵府

mingching ,
你做完第二次之後覺得點呢?[quote]

男爵府

zutt&LittleDog,
已pm

男爵府

近市中心,你住邊?要知你住邊先話到比你知坐咩車!你可以pm我~
225333 寫道:
Boey,

收到你的PM, Thank you! 請問點去?近唔近碼頭?邊架車到?

複式洋房

我覺得好似挺左呀,希望真係會大到,但依家都好似仲未大到咁!我唔想再俾人笑我平! :evil:
boey 寫道:
mingching ,
你做完第二次之後覺得點呢?[quote]

大宅

我住九龍區.近市中心即是近唔近屯門市廣場?(我識這個商場點去.)西鐵有無站到?

除左試做價,實質每次幾多錢?知唔知一般人做幾多次先真係見效,尢其是我呢種有番咁上下既? 做時同做完會唔會痛到阿媽都唔認得?我驚我未做完都已經頂唔住! 她們會唔會好Hard Sell其他服務架?

男爵府

近,市中心即屯門市廣場,西鐵屯門站可以轉接駁巴士到個到
而家至9月30號前試做價係$380一次,之後如果包10次係$3800,9月30日後10次就係4800,單次$580~
好多人都做一次就見效,第一次做就會見到大少少,挺咗,背部d肉細咗or收緊晒,個型靚咗!但如果有d人個胸硬塊多或者d營養去唔到個胸到個d就要做兩次以上先見到大既效果,如果勤力同有時間一星期去做兩次,短期內做到10次,個效果係最快同最好!
做個時如果塞得勁會好痛,不過係一陣之後真係會無咗d粒粒嘢或者硬塊會細咗!可能會sell你做吓面部排毒嫁!不過如果你話唔做都唔會比面色你睇,放心啦!
唔好奇怪點解我會咁清楚,因為亞仔8月返學後,我日日無所事事,so我去學做,幫屋企人整,未學滿師嫁!但試過幫亞妹整又幫佢幫到大咗d,挺咗同個型圓咗 好有成功感

民房

Deleted

男爵府

可否send資料給我?唔該

大宅

boey,

please check pm,thanks
真實和謊言一起到河邊洗澡 ,先上岸的謊言偷偷穿上真實的衣服不肯歸還 ,固執的真實死也不肯穿上謊言的衣服,只好一絲不掛光溜溜地走回家,從此人們眼中只有穿著真實外衣的謊言, 卻怎麼也無法接受赤裸裸的真實.

大宅

boey,

除了屯門呢間,你仲會唔會有第二間係九龍區介紹呀?雖然好想去試試,但講真都唔算近!

洋房

225333:

間舖只有屯門一間jar,或者你可以叫boey教一教你搭邊間車可以去到 我係港島區個邊返工架,個日我都係係金鐘搭車入去,落左車阿may仲黎左巴士站帶我入去間舖.
講遠我仲住得遠過你,走個陣我要搭車返馬鞍山,好彩返到屋企都只需要一個鐘度
雖然可能係遠左d,但係當你做完個"通淋巴”,見到個效果係好,你會覺得係值得架

男爵府

well_being &abe,
check pm

男爵府

阿慧,
係呢?你個晚幾點走呀?
"禁""胛肋底"時係唔係好痛呀!因為我亞妹比我"禁"時成個人想走係到叫救命,不過一做完佢話個新手袋可以咩上膊,勁開心

洋房

boey ,

個晚成10點幾先走呀,跟住阿may帶我搭小巴去上水火車站,返到屋企大約11點半
尋日胛肋底都有少少痛架 :-| 今日再冇痛喇

禁止訪問

首頁
45678...12

尾頁

跳至