自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

我好鍾意他的歌
我拍拖時,去睇古惑仔電影(南哥),他好型仔

伯爵府

有睇呀,一個字...型

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Wow~正~
睇完好似回到校園時咁呀~

侯爵府

畀面勳章

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

mouth: 只要唔甩頭髮,男人真係容易 keep 好多
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

水晶宮

熱血金章

無興趣睇 喎

因為我淨係鐘意城城!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

去得睇既,都會覺得自己回到校園時

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會聽佢d歌,但演唱會就無咩興趣睇了...

子爵府

好媽媽勳章

有ar~~~~今次演唱會超好睇~聽到d歌好多回憶ar…

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我無睇,但我好like佢個人(在10幾年前在tst佢當時未紅在我前面行過,我真係被電暈)和d歌好好聽,個人好真,唔做作

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

覺得佢越黎越似呀伯........mouth: 唔知佢剪咗髮未呢, 佢個長髮look真係好悶....

佢無嘢同fing琪襯, 就係唱歌同佢最襯, 兩個都唔係唱歌材料.......(個人意見, 不喜勿插)

男爵府

好媽媽勳章

兒時都好喜歡佢ga, 自一次同佢在工作上合作之後, 對佢印象麻麻...或者佢工作認真吧!

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 215702 於 11-3-8 09:00 發表
兒時都好喜歡佢ga, 自一次同佢在工作上合作之後, 對佢印象麻麻...或者佢工作認真吧!
工作認真既男人唔係好吸引架咩?

男爵府

我3月4日晚睇咗,N年前果個都有睇,ok喎!

大宅

好媽媽勳章

今次係我第一次睇伊面演唱會,仲係陪人去,無諗過咁好睇,同埋原來我識唱哂佢d歌~

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都覺得佢d歌幾好聽,不過歌藝就好一般~
我諗去聽既都係想感受下年青既感覺,首首歌都可以跟住唱,會好好feel~

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我前晚睇尾場, 好好睇呀! d歌好好聽, 好多首都全場大合唱, 個個都係差唔多年紀所以耳熟能詳啦....好多fans都有cry呀, ekin都有, 好感動

大宅

我C6都好LIKE佢嫁. 係由細鍾意到大, 我都係陪佢去睇左第2場, 講真佢D歌, 我係一個唔太留意佢既人都識, 佢D歌係幾好既, 歌藝就麻麻. 不過今次佢都進步左好多. 真係識唱歌. 唔係講歌. 而且今次個SHOW都好好睇, 除左台上棵樹之外.

原帖由 TaTa83 於 11-3-8 09:11 發表
今次係我第一次睇伊面演唱會,仲係陪人去,無諗過咁好睇,同埋原來我識唱哂佢d歌~

水晶宮

好好睇, 好過我之前的其他歌手
自由太多會令世人失去平衡

首頁

尾頁

跳至