自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章

水晶宮

全部留案底啦, 有政黨撐腰大哂咩

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 mimi88 於 11-3-8 17:18 發表
可能己經睇咗呢個TOPIC, 佢係BK媽媽嚟架
你識呢個孖4 ???

男爵府

suport HK Police

大宅

大宅

agree,support police

禁止訪問

醒目開學勳章

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

個女人真係不知所謂 !
咁既環境, 唔理個仔人身安全,
仲話咩公民教育?? 個仔攪到咁, 佢一手做成!!!

珍珠宮

支持香港警察, 拉晒D唯恐天下不亂嘅人

Love and Kindness are never wasted.

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我都support!! 如果呢班暴徒喺菲國/祖國, 分分鐘已經比d警察打c咗了!

佢地顛成咁, 其實d警察已經好克制了, 仲想點?? 明明自己唔啱在先, 仲要惡人先告狀!!

再係咁, 香港真係玩完! 立圾會已經變成台灣咁, 而家連遊行都搞衰埋, 真係唔知講咩好

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

禁止訪問

醒目開學勳章

水晶宮

好有興趣知巨系邊個
少奶奶的身份,丫頭的命...

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

警察脫下制服都是普通市民一個。在未收改預算案前,他們大都是沒受惠的一群市民。他們更不能像我們大部份香港市民一樣,擁有遊行集會的權力(因為他們的一哥已在媒體前發表,希望他們不要參加遊行。警方內部有正常渠道給予他們發表意見)

警察都只是執行工作,維護香港治安。小學生的常識科都有教的。

請大家都要互相尊重!

大宅

個牙媽真系認真0nx ~
帶個8歲甘細ge細路仔去示威?

結果整親就賴d警察!
♥my babi Muimui * mama love you so much♥

大宅

support police

男爵府

畀面勳章

原帖由 200yan 於 11-3-8 11:54 發表
每次都係警察唔啱,你哋就啱,你哋增政府,唔洗揾警察出氣吖,佢哋都係打份工.洗唔洗人哋比你班友攪到受傷訓響地下,你哋就話人咋死.你班友鍾意坐地就響自己屋企坐飽佢,鍾意辦死屍比人抬就去做臨記,唔好揾D警察黎攪,次次都衝出馬路中心抗議,遲早有一日發生意外,到時又賴警察無幫你班友截停D車囉喎.成班友比警察拉左,就有班人響警署門外叫,一見有被拉嘅人放出黎就大叫(英雄),乜嘢英雄,係{狗紅}就真,最攪笑個8歲細路個亞媽,話帶細路去係公民敎育課,想摸下警察個盾牌,大姑呀,妳唔知有危險架?如果第日妳個細路要上性敎育課,妳又帶佢出街周圍摸女人私處咩.不知所謂.

講得好

男爵府

畀面勳章

原帖由 nganc9 於 11-3-8 18:42 發表
你要公民教育吖嘛, 盾牌摸唔到, 咪比你言式吓楜椒噴霧囉.

首頁

尾頁

跳至