心聲留言

跳至

首頁

尾頁

民房

公爵府

Re: 我心中一直有根次.........

你可以慢慢講, 講出黎個心會舒服d ~
恭賀新禧,迎春接福!

子爵府

冇估錯,件事應該你關於你既屋企,我地唔怕煩,你大可以講出黎.同我地一齊分享吓啦~!
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

洋房

我都有興趣知你發生咩樹???

侯爵府

?-( ?-(

民房

Re: 我

子爵府

好媽媽勳章

係咪有人利用你...還是搶走你最愛既野...因為講得太少...唔係太明白...sorry...

[url=http://lilypie.com][img]

民房

....

子爵府

好媽媽勳章

既然唔開心...就盡量唔好再諗個件事...你姐姐係咪真心對你...只有佢自己知...你去問佢都無意義...因為佢就算講真話定假話...你自己都唔清楚...人好多時都係咁...係你面前講對方壞話...係對方面前就講你壞話...如果你覺得痛苦...就唔好再理佢...再搵佢...或者可以同其他姐姐聯絡...試下大家溝通下...

[url=http://lilypie.com][img]

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

23MayMum
可以講清楚嗎?

大宅

23MayMum:

在內心一跳一跳的抽搐........震動........真的很疼!!!!!!!!!!

有想像過朋友會出賣自己, 有想過丈夫有一天可能變心, 亦有想像過兒子有一天會展翅遠走, 但基於血濃於水的信念, 從來沒有懷疑過, 更沒有想過跟自己一起長大的親人, 在感情上令到自己那麼.........疼!

不要問為什麼會這樣, 不要想做錯了什麼, 不用去尋覓事實的真假, 只是把這感情輕輕的放下, 把她當作自己的朋友! 明白了嗎? 對朋友的要求是有不同的, 這樣就不會有失望, 不會再心疼.

人生怱怱數十年, 不愉快的事會不斷出現, 如能放下"執著", 平靜的四周看看, 仍然是一樣的藍天, 一樣的碧海.

禁止訪問

大宅

sorry
唔明你想講乜
?-( ?-( ?-(
Love You Baby

大宅

容祖兒 寫道:
我都唔知你講咩
你自己知唔知講緊咩
我係容早兒

你今日唔洗唱歌咩???

民房

被至親及一向認為最信任既人出賣~
想像到個心會有幾痛! :cry:

大宅

佢因為某事同佢其他家姐不和,只同佢二家姐friend,而家佢又覺得點解佢其他家姐利用佢二家姐,但佢二家姐都可以當無事咁同佢
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

民房

民房

[quote]
23MayMum 寫道:

首頁

尾頁

跳至