美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

長期坐著工作
很想減肥呀

禁止訪問

大宅

會否好貴呢?
也有人介紹我去看西醫,但個醫生成日鬧人的。
而且食得多藥物好像不太好
原帖由 shadowman 於 11-3-9 20:10 發表
我有個FD去美容院減肥~~
佢做機加埋睇營養師中醫師.....
減得超快~~唔洗兩個月減到效果好特出!!
你有興趣既~~我幫你問下佢呀~~

大宅

畀面勳章 陪月勳章

我都想知喎..請問營養師中醫師起邊樹架..可唔可以介紹吓呀..

原帖由 shadowman 於 11-3-9 20:10 發表
我有個FD去美容院減肥~~
佢做機加埋睇營養師中醫師.....
減得超快~~唔洗兩個月減到效果好特出!!
你有興趣既~~我幫你問下佢呀~~

子爵府

陪月勳章

有冇興趣試alqvimia隻擊脂減肥? 我媽咪係水腫型, 佢減得ok喎, 不過佢淨係肥哂喺條腰度, 所以淨係減肚

禁止訪問

大宅

Too expensive?
Around how much?
Thanks
原帖由 MaMa2008 於 11-3-10 13:59 發表
有冇興趣試alqvimia隻擊脂減肥? 我媽咪係水腫型, 佢減得ok喎, 不過佢淨係肥哂喺條腰度, 所以淨係減肚

禁止訪問

子爵府

陪月勳章

折咗四百度, 但我媽咪淨係做肚, 所以唔覺得, 但如果全身肥嘅, 可能焗毯會平d
原帖由 LONELYLAM 於 11-3-11 02:15 發表
Too expensive?
Around how much?
Thanks

別墅

我食H牌嘅代餐,每日代2餐,4個月減咗30磅,最最明顯係個大肚腩,細咗—半連幫我做機嘅姐姐驚訝! 問番我點減。我有相証明唔係賣廣告。如有興趣可pm我!

大宅

好媽媽勳章

都可以試下幫我生完第一胎整的師傅,我果陣時生完第一胎師傅幫我整左3次之後我就著得返牛仔褲,個背都薄左好多,連跟左我20幾年既手痺問題都比師傅整左2次定3次就冇話訓訓下覺都手痺!之後就瘦過未有第一胎之前咁,岩岩生完第2胎,有左第2胎個陣都冇第一胎咁腫,同埋依家岩岩生完個幾月,比起第一胎都冇咁腫,所以我都等緊夠時間好期待去再搵師傅整

別墅

什麼師傅? 可不可以講詳細d呀, 好有興趣喎!

原帖由 alohababy 於 11-3-16 00:27 發表
都可以試下幫我生完第一胎整的師傅,我果陣時生完第一胎師傅幫我整左3次之後我就著得返牛仔褲,個背都薄左好多,連跟左我20幾年既手痺問題都比師傅整左2次定3次就冇話訓訓下覺都手痺!之後就瘦過未有第一胎之前咁,岩岩生 ...

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

我都有興趣想知 alohababy 點整呀 !!

原帖由 Angelbox 於 11-3-16 14:15 發表
什麼師傅? 可不可以講詳細d呀, 好有興趣喎!
Carol mama

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

其他對產品有興趣之會員,請直接pm 予發表話題者,私下以PM 聯絡。任何在版面留言請求pm 詳細、pls pm me 等均示作「非可讀性」文章處理,該等言論將被刪除。

YINMELODY

大宅

聽落好有興趣,但係整乜先, 價錢呢? 我生阿女到家陣仲差成15磅先返到未生之前個磅數, 阿女家陣4歲啦, 我肥晒響下半身囉....

原帖由 alohababy 於 11-3-16 00:27 發表
都可以試下幫我生完第一胎整的師傅,我果陣時生完第一胎師傅幫我整左3次之後我就著得返牛仔褲,個背都薄左好多,連跟左我20幾年既手痺問題都比師傅整左2次定3次就冇話訓訓下覺都手痺!之後就瘦過未有第一胎之前咁,岩岩生 ...

男爵府

Dear Alohabay,

可以pm 比我嗎, 謝謝!

;-)

大宅

pls pm the inform to me..thks!

大宅

好媽媽勳章

可以pm 比我嗎, 謝謝!

大宅

畀面勳章 陪月勳章

我都有興趣呀..可唔可以 pm 埋比我呀...唔該晒...

大宅

畀面勳章

我都好想知點整, 可以pm埋俾我嗎? Thank you!
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

首頁

尾頁

跳至