親子旅遊

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

4月26/27 日wor... 咁你check 到幾錢呀??
原帖由 8仔 於 11-3-10 10:24 發表
唔係呀, 我星期一去tst果間, 出左price喇

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

想問一下 , 入住長隆酒店 , 買左動物園票 ,
係咪有特別通道入去動物園 而可以當日出入無限次 都無問題 ?? 因為驚小朋友要翻去酒店休息 .

大宅

醒目開學勳章

動物園票 $165一張, 你係邊度買ga
你個package只包兩張來回車票, 小朋友係咪free?

男爵府

原帖由 taotaoB 於 11-3-10 10:33 發表
4月26/27 日wor... 咁你check 到幾錢呀??

我星期二喺旺角check左 佢直頭話因為春交會 所以無得book喎 周圍去旅行社好多都話無plan 晤知係咪早左d呢?
我都係計畫26、27號起行 我就2大2小(8歲) 而家都好懊惱

大宅

吾係馬冇得book>.<

原帖由 Tracy-Kenny 於 11-3-10 11:53 發表

我星期二喺旺角check左 佢直頭話因為春交會 所以無得book喎 周圍去旅行社好多都話無plan 晤知係咪早左d呢?
我都係計畫26、27號起行 我就2大2小(8歲) 而家都好懊惱 ...

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

原帖由 kck811 於 11-3-10 11:01 發表
想問一下 , 入住長隆酒店 , 買左動物園票 ,
係咪有特別通道入去動物園無ga,歡樂世界就有vip玩game 而可以當日出入無限次 都無問題 ?? 我無出過去,呢個我答唔到你,但係動物園要睇晒,我諗要6個鐘,我就用左6個鐘多d,應該無咩時間返酒店sleep,因為驚小朋友要翻去酒店休息 你小朋友幾大日r??會唔會考慮帶bb車,我有帶,舒服好多,我仲同我c6講好彩有帶唔係都唔知點算,因為小朋友出去玩太累,會成日都訓~

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

我去之前有mami比左個電話我,係上面book車david既,我就係打比佢買,佢好好人
原帖由 jacklynwong 於 11-3-10 11:39 發表

禁止訪問

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

How much and what are included pls?

原帖由 fatbmama 於 11-3-11 16:05 發表
你可以試下永東 , 因我已在永東訂了 , 是4月22-24日 .

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

Are babies under 2 years old required to buy a bus or ferry ticket pls?

男爵府

原帖由 fatbmama 於 11-3-11 16:05 發表
你可以試下永東 , 因我已在永東訂了 , 是4月22-24日 .

係咪住長隆呀....我見佢得香江酒店?

子爵府

BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我check 4月22-24, 有price呀, 不過好貴
我尋日上網, 自己book左祈福酒店lu
長隆酒店, 我online book, but 話已經full左, 冇房比我
原帖由 taotaoB 於 11-3-10 10:33 發表

子爵府

BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

船就一定要ticket, over 1歲就要, 因為保險問題, 冇飛唔比上船
直通車我就唔識喇
原帖由 威大嬸 於 11-3-11 16:52 發表
Are babies under 2 years old required to buy a bus or ferry ticket pls?

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

2歲直通巴士,唔洗買多,但不佔坐位~
原帖由 8仔 於 11-3-11 17:19 發表
船就一定要ticket, over 1歲就要, 因為保險問題, 冇飛唔比上船
直通車我就唔識喇

男爵府

原帖由 hinwaimama 於 11-3-11 17:21 發表
2歲直通巴士,唔洗買多,但不佔坐位~

如香港訂入場券 請問那裡最平

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

我係大6直接打比david同佢買~
我小朋友2歲唔洗另外買車票

原帖由 jacklynwong 於 11-3-10 11:39 發表

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

入場劵係hk買仲貴過大6買~
原帖由 Tracy-Kenny 於 11-3-11 19:23 發表

如香港訂入場券 請問那裡最平

別墅

直通車(火車)在廣州東站下車,有專車接到酒店(每班直通車都有相應的車,但要有訂房紀錄)。大約20分鐘就到。我打去長隆酒店直接訂房,連定金都不需要。價錢同你系旅行社一樣。仲保證在車站會找到你的訂房紀錄。
留意如果人多可以考慮訂家庭房,有一張大床,同一張上下床(系好好好好的那種)。如果2個大人+兩個細路一定無問題,不過早餐只包兩個,細路$88一位)。我自己就選普通房+$200加床比工人(不包早餐,不過張加床都好好),再免費加BB床。門票都系去到先買。回程一樣有車返廣州東站,再坐火車到香港或深圳。我自己就覺得直通車好過巴士,又安全,又快,又容易計算時間。

民房

我預備4月中到長隆動物園,可否給我訂票的電話,謝謝!

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

pm左比你啦~
原帖由 ciddy 於 11-3-16 16:44 發表
我預備4月中到長隆動物園,可否給我訂票的電話,謝謝!

首頁
12345...10

尾頁

跳至