親子旅遊

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

原帖由 hinwaimama 於 11-3-16 17:19 發表
pm左比你啦~

hinwaimama,

麻煩係pm埋比我, 我都想要呀...

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 hinwaimama 於 11-3-16 17:19 發表
pm左比你啦~

麻煩你pm 埋俾我, 唔該.

大宅

原帖由 hinwaimama 於 11-3-9 00:55 發表
我買既套票係~~1427/2位---包長隆舊翼一晚,自助早餐2位,來回巴士2套,門票2張~
8:15 :坐直巴
12:15:到長隆 ,跟住係酒店休息,因為小朋友訓左唔肯起身~(好抵ra,我地由舊翼upgrade左去新翼鳥巢房!!)
15:00:係酒店行下食lun ...

你e個promote好抵, 我剛在學聯book, $24xx, all the same with u !!

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

係ar~你唔去中女睇下??
原帖由 CJCJ 於 11-3-17 12:52 發表

你e個promote好抵, 我剛在學聯book, $24xx, all the same with u !!

大宅

原帖由 hinwaimama 於 11-3-17 15:29 發表
係ar~你唔去中女睇下??

looked, more expensive, wing tung also ....

大宅

好媽媽勳章

中旅我都問左, 無曬船飛. 都唔係好平.
之後去左康泰, 仲地反而有船飛. 長隆又做緊promote, 舊翼$759/成人, 包車飛(船飛另加入50), 早餐, 一日入場票.

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

呢個都OK,係貴左90蚊~樓上你買貴左啦...
原帖由 0茶少甜 於 11-3-20 00:57 發表
之後去左康泰, 仲地反而有船飛. 長隆又做緊promote, 舊翼$759/成人, 包車飛(船飛另加入50), 早餐, 一日入場票.

用戶要求終止服務

請問係幾時出發??
原帖由 0茶少甜 於 11-3-20 00:57 發表

男爵府

我去過一次,搭直巴,回程勁塞車,辛苦到死,再去一定要搭火車!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

hinwaimama,

would you pls PM me your package details?
ths a lot!!

洋房

hinwaimama,

Can you please PM me your package details? I wan to go there in the coming Sun, but the price is around HK$1700.00 for both person in China Trave. And then how to update to VIP grade to 馬戲團?

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

我既package details已經係第一版個度寫左LU,你地不如講你地想知D咩啦~
至於睇馬戲既VIP位,只要去到看台,話比D STAFF知係你長隆住客 ,你有房簿/房卡就可以証明,咁佢地就會比你落去住客位~
原帖由 paklok 於 11-3-21 15:31 發表
hinwaimama,

would you pls PM me your package details?
ths a lot!!
原帖由 JCKF 於 11-3-21 16:23 發表
hinwaimama,

Can you please PM me your package details? I wan to go there in the coming Sun, but the price is around HK$1700.00 for both person in China Trave. And then how to update to VIP grade t ...

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

唔好意思AR,如果你地PM左我比電話,我應該都PM返晒比你地,如果漏左麻煩你地PM我多次,THX~

民房

回覆 1# hinwaimama 的文章

星期日至五的價錢會平一點,我就BOOK了中旅的PACKAGE,10/04/2011(日)至11/04/2011(一),還是做緊$1,427/2位,這當然是住舊的長隆酒店喇!!!若想住新的狩獵房,可以另加$230!!!

PACKAGE已包:
早餐2位
門票2張
來回車票
酒店1晚

我問了好多間,都好似hinwaimama咁講中旅係最平的!!!

大宅

原帖由 ciddy 於 11-3-22 06:06 發表
星期日至五的價錢會平一點,我就BOOK了中旅的PACKAGE,10/04/2011(日)至11/04/2011(一),還是做緊$1,427/2位,這當然是住舊的長隆酒店喇!!!若想住新的狩獵房,可以另加$230!!!

PACKAGE已包:
早餐2位
門票2張
來回車票
酒 ...

我係學聯買平日要938一位, 復活節加左二千二百幾兩位, 我加埋兩個小朋友來回船票要二千六百幾埋單呀 !!

大宅

原帖由 CJCJ 於 11-3-22 10:29 發表

我係學聯買平日要938一位, 復活節加左二千二百幾兩位, 我加埋兩個小朋友來回船票要二千六百幾埋單呀 !!

學聯加買主題票$190一張港幣, 大小同價, 貴唔貴 ?

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

大人都可以,小朋友就貴~
原帖由 CJCJ 於 11-3-22 10:33 發表

學聯加買主題票$190一張港幣, 大小同價, 貴唔貴 ?

大宅

原帖由 hinwaimama 於 11-3-22 12:53 發表
大人都可以,小朋友就貴~

hinwaimama,

你之前話中有話$165樂園票是人民幣嗎 ??
BTW, 我也收不到你PM個電話.... 麻煩你PM多一次比我, THANK U.

侯爵府

畀面勳章

原帖由 CJCJ 於 11-3-22 10:29 發表

CTS and EGL also quoted me HKD26xx for 4 persons family. So expensive.

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

165係人仔,係david到買,比$$佢,佢會send個sms比你,係酒店拎飛~
電話我e家pm比你,收到就話我知啦~
原帖由 CJCJ 於 11-3-23 09:59 發表

hinwaimama,

你之前話中有話$165樂園票是人民幣嗎 ??
BTW, 我也收不到你PM個電話.... 麻煩你PM多一次比我, THANK U.

首頁
12345...10

尾頁

跳至