自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Don't be so upset or angry.

Why did u use this? No other bags?

Good communication with elders to avoid conflicts. Maybe in her olden days, her life was difficult to save money.

Tell her the truth and be patient.

原帖由 bbcolour2011 於 9-3-2011 18:42 發表
有$就留反比我個孫第時讀書La,重買名牌識洗$唔識揾$.其實個袋是我自己已前返工用自己D$買的

水晶宮

始終都係一家人,無謂講D頂到行、串串貢既說話,為難既,係自己老公呀.
平平實實,輕輕鬆鬆咁答:係之前買落既,做囡時唔識諗囉,依家都無買好耐囉.

大宅

畀面勳章

我奶奶都有話過我D袋貴,不過我答佢,我個個袋都食名牌喎,唔用呢個用第二個都係咁架啦...唔通用膠袋咩...之後佢就無再理我,亦都無話我....

珊瑚宮

環保接龍勳章

你奶奶唔係好識尊重人喎.
原帖由 bbcolour2011 於 11-3-9 18:53 發表
NO.一見到有小小嘢唔順眼就罵.

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

關佢鬼事咩...又唔係洗佢既錢...
同老公講話99咁講野....等佢知佢亞媽咁話你...
等佢自己話下佢亞媽

伯爵府

原帖由 安室だがな 於 11-3-9 19:03 發表
你真係好脾氣,比我1句得埋去-我既野關你屁事咩

me 2!!

大宅

其實,帶BB用品出街,我唔會用個幾千至萬幾元的袋...換片時手忙腳亂,隨時弄污個袋,到時又會心痛,又要下下要顧住個袋...

首頁

尾頁

跳至