自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

1. 現有「全年通行證」持有人優先轉會成為「奇妙處處通」會員,可獲贈轉會禮品(現時全年通行證持有人獨享)—5周年限量版「迪士尼飛天巡遊」襟章(一套四個),並於通行證到期日前享用全新「奇妙處處通」的豐富禮遇。除了全年通用的樂園購物及餐飲折扣優惠外,還特為您送上多重生日厚禮,以至獨家體驗和限量系列禮品,唯您尊享!

2. 提前轉會優惠詳情
「全年通行證」持有人提前轉會,可即時享用「奇妙處處通」會員優惠。而新的「奇妙處處通」會員卡到期日將由「全年通行證」原本到期日延長一年。

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 cylee_hk 於 11-3-10 15:31 發表
1. 現有「全年通行證」持有人優先轉會成為「奇妙處處通」會員,可獲贈轉會禮品(現時全年通行證持有人獨享)—5周年限量版「迪士尼飛天巡遊」襟章(一套四個),並於通行證到期日前享用全新「奇妙處處通」的豐富禮遇。除了全 ...

點會咁so 無啦啦 free一年比你呀

別墅

有無詳細d資料?????

男爵府

問左啦,只不過係叫你比錢續多一年,但你就可以又而家開始享受優惠

子爵府

我只係知佢又+價!
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係咪只係for現有年票會員?
新會員有冇優惠呢?

男爵府

醒目開學勳章

提前轉會都抵喎,我女嗰張1/4到期,家下轉可以用到出年9月,即係玩多幾個月喎!

大宅

好媽媽勳章 陪月勳章

不是到期日在延後一年嗎?你如何計到可以多玩幾個月
原帖由 Jojomama 於 11-3-10 17:03 發表
提前轉會都抵喎,我女嗰張1/4到期,家下轉可以用到出年9月,即係玩多幾個月喎!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

迪士尼推新全年證貴近四成
(明報)2011年3月10日 星期四 15:05
香港迪士尼 樂園即日推出新款的全年通行證,部分卡價貴近四成。迪士尼強調此為全新計劃,勿與舊卡比較。

新全年通行證種類和價錢都不同。其中全年365日都可以入場的「尊貴全年通行證」,改名為「奇妙處處通白金卡」,成人要2400元,小童和學生要1700元,比過往的全年通行證貴三至四成。

如果一家四口,兩名成人和兩名小童想全年入場,以前花6100元,現時要付8200元。

在聖誕和農曆年以外其他日子可以入場的「優越全年通行證」,則變為「奇妙處處通金卡」,價錢亦高了近三成。

至於只限大部分星期一至五入場、最便宜的「特惠全年通行證」,則分拆為「銀卡」及「紅卡」。「紅卡」票價不變為650元,而有7個指定周末可以入場的「銀卡」則要850元。

新卡附送優惠,就較以前的「全年通行證」多,包括樂園內八間餐廳及到商店購買紀念品都有折扣。

迪士尼強調,「奇妙處處通」是一個全新的計劃,比以前的全年通行證,更有彈性、更多選擇和更多優惠,不要把兩者直接比較。

(即時新聞)

珍珠宮

畀面勳章

請問係比舊價定新價。

原帖由 happyvv 於 11-3-10 15:56 發表
問左啦,只不過係叫你比錢續多一年,但你就可以又而家開始享受優惠

伯爵府

所謂轉會,原來係提早比錢,按原到期日續多一年....但即時享有新會員優惠!
我都係用到11月到期算吧!哈哈.....因為到時亞仔滿左3歲要比入場費!

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

我寧願去海洋公園囉!

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 peitzuhuang 於 11-3-10 17:39 發表
不是到期日在延後一年嗎?你如何計到可以多玩幾個月

噢!Sorry,我誤會左以為提前續,可以用到出年9月添.不過有多三個指定weekend可以入喎,係咪都有著數呢?

子爵府

有多几個指定weekend可以入果款好似係要要比$850 喎,
$650 果款冇得入架

原帖由 Jojomama 於 11-3-10 23:24 發表

噢!Sorry,我誤會左以為提前續,可以用到出年9月添.不過有多三個指定weekend可以入喎,係咪都有著數呢?

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

$650有3個WEEKEND可選, 好過以前, 不錯!

伯爵府

我果張$1300買左4個月,都未試過星期六/日去.....費事同人迫,只係貪free parking
其實差唔多日日都唔小人喎!?

男爵府

畀面勳章

650呢個係抵左, 因為同之前一樣, 而且多左3個WEEKEND可以入去玩, 反而最唔抵係850個個
原帖由 fatdenden 於 11-3-12 09:22 發表
$650有3個WEEKEND可選, 好過以前, 不錯!

禁止訪問

子爵府

我都係咁話,人又多...............越黎越大陸化,巡遊又唱中文歌,九唔搭八.俾咁既錢唔值今年唔續.
原帖由 志志媽咪 於 11-3-10 22:57 發表
我寧願去海洋公園囉!

大宅

成人金卡要$1,650,金卡/白金卡才有免費泊車,銀卡($850)泊車半價

首頁

尾頁

跳至