跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會 Part 29

二當家
當你諗起第日時時對住佢2兄弟, 就唔會down ka la.
點解lunch time 你可以咁"橋"見到咁多人既?

男爵府

2 dong,
(自己老公....仲同兩個妹妹仔一齊食飯)
咁你諗住點對付佢 (老公) :mrgreen:

yuma,
你係咪講緊防水+有手"就"的圍裙呀? 係可否幫我買一條呢?

cocobb,
你呢度做到幾時? 趁仲係wanchai,約多次出來食lunch啦

puppy,
cc next thur返

大宅

二當家
佢可能on the way上大陸﹐因為下午有會開呀。你做咩呀﹐down乜鬼﹐之前你好豪氣架....come on......

yuma
可能8月尾掛 我真係冇乜心情去諗工人 。你個做成點姐﹖

係有朋友仔一齊﹐不過未必同埋一班。

大宅

大宅

3,
好呀 lunch. 不如....我除左星期三唔得....你話事.
e+努力搵工轉, 想轉返出industry, 唔教書. 如果咁唔好彩9月1號之前都搵唔到, 就會做到3rd week of august, 放1個禮拜, 跟住就9/1返柴灣(即杏花村)

大宅

二當家
我個時都係同yuma一樣當時真係有d一身鬆晒o既感覺, & then 開始"立"d有用o既野 (呢樣野你未必要做), then日日約唔同o既同事食lunch, 日日同唔同o既同事傾電話, then開始倒數, 諗下買d咩比人食...... 好忙架

大宅

3,
sorry, 我見唔番呀條圍裙 ~~

puppy,
真係要one eye open one eye close 得好緊要, 如果唔係一定生舊"忟"彊 出黎, 仲要好清楚話晒比佢聽要做d mud mud 物物, 否則佢一定唔會主動做.......我今朝先發完佢脾4, 話佢absent-minded :evil:

男爵府

3,
yuma話見[size=large]o吾到,o甘點幫你買
(朋友仔,
我o係吉豬島見唔到 $10 o個d 圍裙喇 )

BBChiu'smom,
re:photo
好呀,不過要過2日,d 相未up 上腦

大宅

3,
要等個同事出去先,轉頭call你....

姊妹,
唔知點形容,我估我要少少時間?????

大宅

小王子,
Re: 垃圾
唔緊要啦….你同囝囝講…咁樣好冇禮貌, 如果佢再咁講你咪比小小懲罰佢 law!

cocobb,
(我都見到有318 & 319 birthday kitty, 要唔要幫你地買?)
sorry….我唔知咩你ah…..好”貝”tim!

二當家,
唔好down…之後你會辛苦過E+, 忙都唔閒down ka la, 不過一定開心好多好多!!

yuma & puppy,
莫講話你

男爵府

二當家,
恭喜你! 你好快會識笑....

yuma,
要o吾要幫你買街市果d卡通圍裙? 仲有邊位想搭單? heee....o吾記得幾$$.....

大宅

yuma,
鬧又有咩用

大宅

Sisters...
我終於可以再同大家傾計嘞!
因之前部腦中咗毒, 完全不受控制。

大家近來有乜攪作, 我唔追之前的messages, 因有成百幾版。

我知好多朋友仔都開始返學, 祝 大家返學開開心心, 順順利利;至於Dave就到2/9至開學, 頭個星期只返兩個鐘, 我諗佢開頭一定唔會有問題, 係唔知過咗新鮮感後會點呢?

大宅

mike,
好丫, 唔該晒....閒時買黎急時用 mah

大宅

vvbb
sorry我無講清楚. hello kitty e+係7仔樹出左d生日版既hellokitty, 1年365隻 $ 29.9一隻. 經二代介紹, 我頭先搵左5間, 比我搵到隻317比豬肉. & 我都見到有318 & 319, 咁咪問下你& bbchiu law.

襯家
唔該, pooh pooh 呀 if possible. thank you sooooooooo much.

大宅

yuma & puppy,
你地會唔會去bb展, 我有多兩張free coupon入場! 我打算星期一去8月8號早上去! 如果係去, 約埋一齊呀!
仲有內幕消息: 美素x兒細罐買3送3! 會好底!

cocobb,
恭喜你份新工! 到時咪好大機會會係杏花村遇到你!
Oscar's Studio Portrait影樓相
http://www.babydreamland.com/oscar/main.html

男爵府

3,
我哋去咗四季食呀!
再去夏水禮, 我諗要問過hubby, 佢話果日好攰呀!!

二當家,
恭喜!恭喜!
該用戶已被刪除

大宅

oscarma,
8月8 唔得呀, 朝早要陪周小姐返學, 2點又要返到仁安照細b, 我諗住等遲d 吉豬島做bb 展先去入貨

男爵府

[size=medium]卡通圍裙
1. yuma
2. CoCoBB ~ Pooh Pooh

二當家,
pg 要帶圍裙(最好有埋手袖).

re:再去夏水禮
haha....點都要比我抖一week o卦!

首頁

尾頁

跳至