嬰兒用品

跳至

首頁
45678...25

尾頁

大宅

哈哈...交下功課先 ... ...

用左呢款 3個半冷

複式洋房

Kuromi_Pochacco 發表於 11-6-8 09:35
哈哈...交下功課先 ... ...

好得呀!咩SIZE?用幾多個?
Thanks

大宅

回覆 gracechoy 的帖子

亞仔暑假後 3 歲, 呢件 size 110,
124m 冷用左 3個半

子爵府

回覆 Kuromi_Pochacco 的帖子

好靚仔

未經本人許可, 不得轉載

男爵府

D色好靚...咁多有D咩大計? 好唔好用呀?
我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

男爵府

好靚,好醒神,冷來的嗎?好似質地好好咁.貴唔貴?

我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

男爵府

別墅

THX THX

公爵府

kuromi
你件紅色衫, 好靚呀. 新年著住, 超搶呀.

你訂的線, 真係好多呀, 唔係全部仔仔呀?

大宅

回覆 Smilesun 的帖子

冷在屯門買, $55/@

大宅

好靚呀,我都準備了冷,但就是無決心開工

公爵府

今日去了銅鑼灣的裁縫舖, 見到本志田的250pattern 書, 好正, 但太貴啦. 成$27X, 放下了, 現在想著想著, 又有點不捨啦.....

民房

我都想買NEW BABY COTTON有8隻色好靚呀!
一齊落ORDER好嗎?
PM我。

大宅

回覆 Joeha1204 的帖子

似乎今日開始到七月四日做特價,但要620円,而不是450円

FZ119新商品★約38%OFF!1000円→620円(税込み) ニューコットンベビー【5玉パック】 愛らしいkidsカラーが仲間入り!!!【毛糸ZAKKAストアーズ♪】【b_2sp0622】

商品番号 FZ119

販売期間

2011年06月28日10時00分~2011年07月04日18時00分

公爵府

好耐無交過功課, 等我一次過交返3件線衫先.

http://www.babyhome.com.tw/album ... =3523180&page=2

綠色有金線那件, 係幾年前訂的日本線.... 好軟好著, 用了6個, 但1袋5個, 買了2袋, 現在還餘4個, 唔知做乜??

籃色個件, 係前年的書, 跟足圖並用lace邊做的. 又係用了4個, 應該係online, 夠挺, lace當然係深水埗. 係銅鑼灣某舖見到, 非常接近的lace 款式, 但要貴3-4倍. 當然, 人地係正式的日本貨.

http://www.babyhome.com.tw/album ... =3523180&page=3

橙色這件, 都算是我暫時很滿意的作品. 用了3個主色, 半個鈎邊.. 無敵的baby merio, 又係幾年前買下的. 志田的pattern. 但都無想過會用咁少主色...

公爵府

籃色個件就係跟這本書啦, 無改款, 只係買唔到一模一樣的lace.

http://hk.myblog.yahoo.com/yokolab/article?mid=4493

禁止訪問

子爵府

回覆 emeraldlam 的帖子

藍色果件著出嚟睇下,咁影睇唔清楚呀,我都有幾件未影,想影真人show不過無人幫我影
未經本人許可, 不得轉載

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

好耐無開工mouth:家陣屋企果個毛冷倉..堆積如山..郁都未郁過
要多D上來激勵下自己先得!!

公爵府

藍色個件, 下擺有少少窄, 要瘦少少先著得舒服.

我張真人show, 係大小姐幫我影的.... 等佢心情好時, 幫我影埋藍色個件....

首頁
45678...25

尾頁

跳至