美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

彩豐行有物野好買?

今日收到彩豐行個Price List,睇到有好多Product,仲樣樣都好平,都唔知試得邊樣,唔知各位用過邊樣,可否介紹一下!

複式洋房

Re: 彩豐行有物野好買?

我都想知ah...
:lalala: :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

ki mask is good
[url][/url]

大宅

佢地d野真係好平, 一枝好大O既洗頭水/沖涼液, 都係十幾廿蚊, QUALITY都唔差~! 滿$250重有免費送貨服務~! 每次重有好多SAMPLE送添~! 正~!

[img align=left]http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/Mice__/Mice__Drawing_prv.gif[/img] 不忍用杖打兒子的, 是恨惡他; 疼愛兒子的, 隨時管教~! ~ <箴言>

男爵府

d野初初用都ok,用多一兩次就唔得喇 :cry:

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

akina&melody :

pls click------>choifunghong

香港屯門天后路 18 號南豐工業城一座 713-715 室
Display Room : Room 715 Block 1 Nan Fung Industrial City .
18 Tin Hau Road Tuen Mun , Hong Kong

服務時間 Office Hour : 星期一至五 Mon –Fri 9:00am -6:00pm
星期六 Sat 9:00am -1:00pm

香港及澳門 - Hong Kong & Macau
顧客服務熱線 Hot Line : (852) 2465 0602 / 2455 6263 / 2461 8440 / 2463 0318
傳真 Fax :
(852) 2461 6221

[url][/url]

大宅

請問可否send個price list 比我呀?thanks

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

akina&melody:
我用緊ki mask,$5塊平平地都ok!
但要一次訂500塊先咁平,你可揾朋友share!!
另外Joseristine用緊蘋果沐浴露 ,
水份敏感漂白面膜 ,去死皮膏 !都ok!

[url][/url]

大宅

akina&melody,
Sorry, 而家先睇番呢個topic, 好彩有人覆左妳jet~!

[img align=left]http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/Mice__/Mice__Drawing_prv.gif[/img] 不忍用杖打兒子的, 是恨惡他; 疼愛兒子的, 隨時管教~! ~ <箴言>

大宅

我覺得佢一塊塊果o的mask有部份d味道好似漿糊味~~~!!! e.g.: 番茄果隻啦~!

佢地枝裝or樽裝果o的mask味道好好多~~! e.g.:草莓乳酪面膜(枝裝)&甘草酸充電柔滑面膜(樽裝)啦~! 都幾好用~~!

話時話, 因為實在好平, 買下買下加埋佢又送左大堆mask, 攪到而家一屋都係mask~~~!!

複式洋房

panda_123 ,

I can send u the list by mail. 因為佢好大本...

我都想訂,但係好怕o的貨係made in China.

:lalala: :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:

大宅

Hellokittycat:

不過我估九成九都係made in China架啦~!

民房

彩豐行的hand cream有冇好介紹?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

早輪上網搵資料發現原來茶樹油可以治療暗瘡.. 一般香薰油不可以直接搽係皮膚上面.. 得茶樹同薰衣草可以..
咁我係彩豐行有訂開野.. 之前都有訂過香薰油係家點火的.. 咁就試下訂支茶樹搽暗瘡位啦.. 開頭都驚驚地.. 話晒茶係面嘛. 咁就試左小小啦.. 無事喎.. 係茶完有小許好似茶左白花油既感覺咁啦..
茶左兩晚.. 鼻哥想生果粒暗瘡自己好番.. 下爬有粒硬左既粒粒(之前支極都支吾到) 現在好易就支左出來啦..
面上有暗粒(我d暗瘡好小有頭.. 吾支吾會消失果種).. 但明顯收細左無咁腫.. 我會繼續做試驗睇下係咪連暗粒都 可以完全消失!
我估係支野work.. 因為呢排飲tense slim.生左小小暗瘡.. 係粒瘡未正式出來果時茶.. 茶一晚第二日粒野就無左啦!
因為吾係試一次.. 我e家當果支油係暗瘡膏用.. 茶完又吾會乾吾會甩皮.. 有時鼻塞茶左都舒服左小小..
大家吾怕拎塊面較飛既可以試下既.. 每個人皮膚都吾同.. 可能我work你地吾work架.. 純綷參考好啦!

大宅

BDT 寫道:
今日收到彩豐行個Price List,睇到有好多Product,仲樣樣都好平,都唔知試得邊樣,唔知各位用過邊樣,可否介紹一下!

請問可否send個price list 比我呀?
thanks

別墅

Rainy,

想問你用開邊隻香薰油係家點火既(彩豐行),我d差唔多用哂
要買,有冇介紹?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

我買果d好平既種類架咋.. 同埋我主要係買來驅蚊虫的.

甜橙 (貪平試下, 好快無味, 要成日加, 不過幾好聞, 但我吾會再買)
香茅 (我要來驅蚊的, 我朋友話似香茅豬扒果d味, 哈哈), 出街可滴落棉花袋係小朋友個袋度有驅蚊虫作用.

薰衣草 (夠大路)
尤加利樹 (傷風通鼻塞)
茶樹 (暗瘡)

lemon + 薰衣草 + 香茅溝水要來抹地
西柚 + 薰衣草 + 馬鬱蘭 要來浸浴 => 止m痛同肌肉痛+小小減肥作用.. 不過浸完吾好曬太陽

我朋友訂左好多.. 不過佢就咁滴落棉花度.. 有好多都好似藥油味.. 但點出來效果吾同囉..
你可以試下買小小樽果d.. 試多幾隻.. 好先買大支.. 因為彩豐行d 精油平.. 我會狂落跟住點火.. 有時落浴缸浸浴都ok的.

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Anyone use their breast cream before?

A797 JimmBENNY 活性豐胸精華霜 Active Breast Cream

A237 JOSERISTINE 健胸膏 (結實) NO 1 Flower Pollen Bust Enlarge Cream

A238 JOSERISTINE 健胸膏 (擴大) NO 2 Bust Cream

複式洋房

tamannabel and ......

佢本Price list 都好大本,我好難send到比你,不如你打去彩豐行叫佢寄本比你,慢慢睇,你只要打去講低地址,兩日到你就收到,佢到都好快手!
Tel: 24650602, 24651998.

民房

其實佢地係係香港做架....
我有朋友係香港做佢地d野架..

首頁

尾頁

跳至