跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

始終去玩都係想開開心心, 夾硬去到都係擔心呢樣又擔心果樣, 不如轉去第到好過啦.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

見到個老細禤xx V起隻手响電視廣告講:cheers。。。

真係攞胆。

公爵府

好媽媽勳章

大板果邊完全冇事~~

我堂家姐住係大板果邊,地震果日,佢話如果唔係不停收到電話,佢都唔知有地震這回事~
係大板果邊係完全冇感覺~
所有都一切如常

大宅

寫信去報紙, 旅議會投訴佢,
唔俾你轉團真係好過份, 核洩呀!

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

已經轉左LA, 20及之前全部日本團, 自由行取消,

有關3月21日或以後出發之其他日本旅行團之安排則會在3月17日公佈......

珍珠宮

原帖由 clpapa 於 11-3-14 17:44 發表
已經轉左LA, 20及之前全部日本團, 自由行取消,

有關3月21日或以後出發之其他日本旅行團之安排則會在3月17日公佈......
你講邊度轉左呀?東x遊有冇份轉?Thanks~~

珍珠宮

幾經考慮,我呢兩日會同父母另外再報過東南亞團。

但真係好慘,佢地以我有得去日本好鬼開心,我仲唱左十幾萬yen比佢地,而且仲住溫泉酒店,真係好事成空!

我又係慘,如果除消旅行佢地實極度失望,去星馬,佢地都唔係特別喜歡,可能好過冇掛?但我重新再比錢,即是話,總共將會洗四皮!前後洗四皮最終去星馬?!

諗起都想死!

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唉!! 其實真係唔好去啦!!

因為核幅射既擴散真係可以去到好遠, 而家大家都未知佢果3座野最後係救唔救到, 如果救唔到就.....

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

錢財身外物, 如果中左招醫病既錢肯定唔止四皮野, 而且果邊立立亂, 兩個老人家去到仲擔心啦, 邊玩得開心.

連美軍都走遠左, 你就知一定有d野, 唔只係我地聽到既咁簡單.

原帖由 VKwan 於 11-3-15 09:59 發表

但真係好慘,佢地以我有得去日本好鬼開心,我仲唱左十幾萬yen比佢地,而且仲住溫泉酒店,真係好事成空!

我又係慘,如果除消旅行佢地實極度失望,去星馬,佢地都唔係特別喜歡,可能好 ...

大宅

醒目開學勳章

唔怕,yen 呢幾日升咗唔少,補返啲。

原帖由 VKwan 於 11-3-15 09:59 發表

我又係慘,如果除消旅行佢地實極度失望,去星馬,佢地都唔係特別喜歡,可能好 ...

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

4皮!!!!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主,

東x遊取消所有團至本月底呀!!!! (from radio)

男爵府

朋友帶團去日本,今天說暫時不去日本了, 條命仔緊要D.

首頁

尾頁

跳至