跳至

首頁
12345...6

尾頁

公爵府

heiheima咪 發表於 11-4-1 17:24
回覆 miemiemie 的帖子

以前個個星期六都多數去吉野家/大家樂, 一城個邊食野.

我好少幫襯連鎖式,我鍾意去多味美食早餐,早餐幾抵食,
晚飯有時去和亭或者壹麵館,好鍾意和亭D石頭鍋飯
開左間麵軒D嘢都OK,海南雞同其它小菜都幾好,
隔離間雲貴川就唔多掂,D伙計好似唔想撈,去過幾次都係漏單,一係黎錯嘢!!!

你哋仲有無邊間好介紹!!!

公爵府

冠華有間食得福,D friend 話幾好食架!!!
不過好少過愉翠,所以無試過!!!

禁止訪問

男爵府

回覆 miemiemie 的帖子

食得福都ok, 但d愈來愈貴

大宅

回覆 heiheima咪 的帖子

我都係咁話, 以前舊法團管理不嬲都天下太平, 而家出親街都被新舊法團圍住叫簽名....真係好煩!!

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

大家好呀, 我住欣廷,阿囡六個月大, 之前有煮飯就多數去沙角買, 比一城同愉翠平同多選擇,而家阿囡出咗世無煮,多數返99到食(愉田), 因為阿囡俾佢湊

大宅

回覆 yanyanma2007 的帖子

我都係全職媽咪. 小兒3歲3個月, 住廣源

男爵府

回覆 幸福藍妹 的帖子

而家出親街都被新舊法團圍住叫簽名....真係好煩!! (有同感)
而且現在轉了管理公司, d管理員唔開門比我唔緊要, 企在門口見人地一袋二袋都唔幫下手開門. 小朋友叫佢地又唔彩小朋友, 真係完全唔掂

男爵府

各位復活節快樂

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

新管理員真係好唔掂, 小朋友叫都唔睬, 完全冇禮貌, 有時當值人名牌又不符.

大宅

heiheima咪 發表於 11-4-23 22:37
回覆 幸福藍妹 的帖子

而家出親街都被新舊法團圍住叫簽名....真係好煩!! (有同感)

咪係! 佢地最多都係每朝叫人早晨咋...THAT'S ALL!!! 佢地無以前康X果班管理員咁親切咁NICE.....好懷念以前的日子...... :(

大宅

lingchi 發表於 11-4-25 11:33

新管理員真係好唔掂, 小朋友叫都唔睬, 完全冇禮貌, 有時當值人名牌又不符.

咁真係好X唔掂LAW......

大宅

住係附近的媽咪,知唔知邊到有暑期班呀?我住帝堡,想找上門學琴,有冇好介紹?
廣源個間琴行可以嗎?有沒有媽咪可以介紹下?thx!!!!

大宅

miemiemie 發表於 11-4-1 18:58
我好少幫襯連鎖式,我鍾意去多味美食早餐,早餐幾抵食,
晚飯有時去和亭或者壹麵館,好鍾意和亭D石頭鍋飯
開 ...

雲貴川...我都去過2次,我決定以後都唔會入去食...等左我好耐...又"流"單...又請埋成班大6人...

男爵府

回覆 417bbs 的帖子

聽人講都會廣場有間個名好似叫"王子"幾好. (學琴)

大宅

heiheima咪 發表於 11-5-16 13:38
回覆 417bbs 的帖子

聽人講都會廣場有間個名好似叫"王子"幾好. (學琴)

呢頭真係好多琴行

別墅

hi hi

我住在第一城,囝囝現讀k2, 快要考小一啦,大家可以吹水

複式洋房

hi !

我住愉翠,囝囝讀k2,上網睇d升小一資料,大家報左d暑假班未ar?
另細囝15個月都要開始找playgroup有冇附近好介紹?

複式洋房

回覆 tanoshi127 的帖子

hi tanoshi127

你第一輪自行會報邊間ar

複式洋房

我都係住沙田,請問有冇醫生介紹做產前檢查好?

首頁
12345...6

尾頁

跳至