懷孕前後

跳至

首頁
12345...14

尾頁

複式洋房

Re: 蘇民峰、李丞賁、楊天命幫BB改名

姨...........蘇民峰唔係而家唔幫人睇咩?

大宅

whitebunny 寫道:
tiffanylmc, jb-bb:
我搵改名時fax左我們兩公婆的姓名,出生年月日(新,農曆)及時間,BB性別,出生年月日(新,農曆)及時間,分娩方法...呀!仲有我們的聯絡電話...
跟住佢會自己親自打電話約我地上去Office傾偈,通常會有3組名,每組10個名俾我地揀,但卡樂B只有兩組名,佢話卡樂B個名比較難改!
不過有沒有第三組名都唔緊要,因為佢會將三組名評分,第一組最高分,其次係第二組,最低分是第三組,所以我地揀名時都沒有考慮第二組,集中看第一組咋!

請問李丞責要提前幾耐時間book? 同埋可否pm佢既資俾我呀?thanks!!!

子爵府

我都想問吓李丞責師父嘅联絡方法同收費

子爵府

redred1211, amysiu328,
我06年8月搵李師傅改名時佢收$2800,唔知今年有沒有加價呢 ?-( ?-(
另外,一定要預早俾資料李師傅,因為BB出世後40天(好像)之內要拿出世紙,而fax左資料之後,通常李師傅會兩個星期之後contact你,時間太緊迫,過左時限便要俾錢拿出世紙了!
聯絡方法請check pm

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Whitebunny,

請問可以PM埋俾我, Thanks

whitebunny 寫道:
redred1211, amysiu328,
我06年8月搵李師傅改名時佢收$2800,唔知今年有沒有加價呢 ?-( ?-(
另外,一定要預早俾資料李師傅,因為BB出世後40天(好像)之內要拿出世紙,而fax左資料之後,通常李師傅會兩個星期之後contact你,時間太緊迫,過左時限便要俾錢拿出世紙了!
聯絡方法請check pm

子爵府

沒問題,請check pm
安安太太 寫道:
Whitebunny,

請問可以PM埋俾我, Thanks

複式洋房

而家李丞責、蘇民峰改名多小錢?

我01年找李丞責改囡囡名 $2000。

子爵府

嘩∼∼∼我06年找李丞責改名要$2800呀!
sweetangels 寫道:
而家李丞責、蘇民峰改名多小錢?

我01年找李丞責改囡囡名 $2000。

民房

whitebunny, 想請問您是否可以給我李丞責的聯絡方法?他是不是說得很詳盡?要提前多久預約?

大宅

Hi Whitebunny

妳可否pm李丞責啲聯絡資料俾我?

謝謝! :lol:

民房

他們給選擇的是否好聽和特別,不過我都唸住揾師父改

子爵府

Bonnie80, 蔚蔚媽咪,

Please check pm!

別墅

畀面勳章 陪月勳章

Whitebunny,
請問見李師父當日洗唔洗帶埋bb一齊上去佢office 見佢o架??

大宅

whitebunny:
thank you very much!!!!@___@

子爵府

creamkkl,
唔洗帶埋BB架...佢只是睇時晨八字批命而已,BB咁細,不必要便不要帶BB出街好d...
creamkkl 寫道:
Whitebunny,
請問見李師父當日洗唔洗帶埋bb一齊上去佢office 見佢o架??

大宅

Whitebunny

我都想要李師父既聯絡資料, 唔該晒!

大宅

Whitebunny

你個bb好靚呀!

大宅

whitebunny
can you pls pm me 2?

thanks!
Pretty Princess Petite Prince

大宅

whitebunny,

pm埋比我吖,咁係咪bb一出世就要聯絡佢?

大宅

Hi Whitebunny

謝謝妳的資料!

妳個囡囡真是好漂亮, 她叫什麼名字呀?

蔚蔚媽咪

首頁
12345...14

尾頁

跳至