自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 hui_bb 於 11-3-19 10:18 發表
在淘寶網已有得賣, RMB15蚊.

你咁講....LV 夠賣 $200 蚊啦 ,
咁貴買個袋週街都係啦

d 人鍾意買 RMB15 蚊個又好 , 7 仔 OK 買又好 ,
最緊要自己用得開心 , 過得人過得自己 !!!

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

7 仔 , OK買既同淘寶果D跟本就係2樣野

水晶宮

原帖由 michelle071180 於 11-3-19 10:55 發表
7 仔 , OK買既同淘寶果D跟本就係2樣野

agree , 唔明點解可以相提並論 ?-(

當然 d 人鍾意去淘寶買 , 都有佢自由

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

我 弟婦又係咁講...唉....真係無言...

水晶宮

原帖由 klam19692004 於 11-3-19 13:12 發表
我 弟婦又係咁講...唉....真係無言...

又係話淘寶有幾平 ???

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

係呀...大家價值觀唔同,佢係果d 好慳既人...

原帖由 洛婷 於 11-3-19 14:01 發表

又係話淘寶有幾平 ???

水晶宮

原帖由 klam19692004 於 11-3-19 14:19 發表
係呀...大家價值觀唔同,佢係果d 好慳既人...

唔緊要冇所謂 !!!

我都係想分享比欣賞依個袋既朋友 :)

你有冇買 ??? 買咗咩色 ???

子爵府

畀面勳章

原帖由 洛婷 於 11-3-16 18:37 發表
頭先見到 7 仔有得賣 , $ 158 蚊 !!!
我覺得個環保袋都幾靚 , 所以忍唔住手買咗佢 ,
個袋有 3 個款色 , 可上膊 !!!
我都好耐冇買雜誌袋 , 佢有幸被我睇中

我買咗杏色 有買襯手喇

http:/ ...

是否買雜誌有呀?

大宅

原帖由 zoesychan 於 11-3-16 22:02 發表
但係我上次岩岩買完個pink+blue証件袋, 轉個頭係taobao見到有得賣, 十幾蚊人仔咋 ... :;pppp:
咩左上身真係好難分堅定流.

有得賣啦
http://item.taobao.com/item.htm?id=9551552698

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

好靚喎 , 聽日去睇吓先

大宅

Anybody want to sell their catalogue?

I don't want the bag, just the catalogue.

Reasonable price, please PM me.
Thanks.

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

講真~百零蚊個袋我就唔會去買個假囉..

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

好靚

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我呢幾日去 ok 或 7-11都沒有這個袋賣.....真係失望,

因我好多袋都係這個牌子, 我好喜歡這個牌子的袋....

有冇人知邊到仲有這個袋賣呀.....要正貨...唔要人仔....Thanks

男爵府

原帖由 katie0921 於 11-3-25 10:10 發表
我呢幾日去 ok 或 7-11都沒有這個袋賣.....真係失望,

因我好多袋都係這個牌子, 我好喜歡這個牌子的袋....

有冇人知邊到仲有這個袋賣呀.....要正貨...唔要人仔....Thanks ...

德福apita前幾日有4大疊~

侯爵府

Danielmama,

我係荃灣...去德福好遠.....你可唔可以幫吓我呀? Thanks

原帖由 danielmama 於 11-3-25 10:20 發表

德福apita前幾日有4大疊~

男爵府

原帖由 katie0921 於 11-3-25 10:52 發表
Danielmama,

我係荃灣...去德福好遠.....你可唔可以幫吓我呀? Thanks

我唔係住德福, 買哩本雜誌時見到仲有咋

侯爵府

Thanks.....

原帖由 danielmama 於 11-3-25 16:27 發表

我唔係住德福, 買哩本雜誌時見到仲有咋

大宅

德福apita賣幾錢呀?

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 ##21# 於 11-3-25 20:52 發表
德福apita賣幾錢呀?

$16x,幾貴,不過都仲有10本8本,有白色同格仔......

首頁

尾頁

跳至