美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

電髮後........好後悔

琴日電完髮好似呀嬸咁好核突,用咗9秒9既速度返屋企,老公話"嘩!你攪乜個頭咁樣既,我覺得之前好d wor" :-(
今晚返亞媽度食飯,連佢都話唔好睇 :cry: 我想拉直番d頭髮,[size=large]係咪一定要等一個月後先冇咁傷?但我依加真係唔想出街見人ar! :-(

大宅

Re: 電髮後........好後悔

我呢世人電過兩次頭髮,兩次電髮都係第二日去拉番直,因為自己都頂唔順自己,自此都冇再去玩電髮lu!

大宅

會唔會自己未習慣個新髮型呀! ?-(

複式洋房

LEON,
請問你d頭髮拉直後有冇開叉?

複式洋房

電成点 形容吓

別墅

複式洋房

lego,紅豆,

好似葉劉淑儀咁,d鬈好細,成個三角形咁,好'玉酸',好大把 :-(

男爵府

環保接龍勳章

電傷
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

子爵府

karanyeungchu

我亦係電完頭髮走去拉番直既人. 我好用心地忍左1個月, 終於忍無可忍去拉直佢~原來過程好簡單. 我就無乜開叉(可能之後我每個月修一修), 不過就一頭旱髮囉.

mamee

複式洋房

Harry媽,
可能真係電傷左,不過我未聽過數碼電髮,唔知價錢係咪好貴?

mamee,
我驚我忍唔注,下個禮拜就去拉直,不過我一定會keep住局油。

男爵府

環保接龍勳章

我做過二三次數碼電髮. 係曲得來好自然. 重好柔軟.
我以前初搬來住的時候.唔知邊度髮型屋好.就間間都試下. 初時電
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。

複式洋房

Harry媽,
唔該你pm你個髮型師既資料比我,thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我咁大都试過電髮2-3次, 每次都好肉酸好快整直, 零願旱d

男爵府

環保接龍勳章

karanyeungchu 寫道:
Harry媽,
唔該你pm你個髮型師既資料比我,thanks

這髮型在屯門喎. 我pm你啦.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

複式洋房

Harry媽,
我收到啦,唔該!

大宅

但我見好多日本時裝雜誌D models, 電左曲髮都好好睇, 好形好in好靚ga...

@@~ 點解唔電大波浪? 怕keep不長久?

複式洋房

請pm給我可以嗎???
Thanks
eeeffff eeefff eeefff :roll: :roll: :roll:

複式洋房

我之前電過一次,起初都覺得好怪,好唔順眼,不過搞下搞下,自己嘗試點樣梳,點樣gel先會好睇,又洗多d頭等佢無咁curve,冇咁誇,跟住就會好好多ga la!
其實好似剪頭髮,換新髮型ja ma,初時梗係唔慣ga,遲d就會開始順眼,人地睇你都會順眼.
新look要一段時間接受.
*****^_^沐浴在主的愛河裡!!!^_^*****

複式洋房

哩段時間,你咪紮起d頭髮,紮高d會靚d,再唔係咪帶帽lor!
之後你可能會鍾意個髮型呢!
俾多段時間自己啦~
我係你就唔會咁快拉番直,一來傷,二來waste money!
*****^_^沐浴在主的愛河裡!!!^_^*****

首頁

尾頁

跳至