美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 電髮後........好後悔

Harry 媽

可以 PM 你個髮形師 contact 比我? Thanks

bsiub

複式洋房

christylai,Foby,
我塊面好肥,紮起d頭髮好似師奶,所以都唔會紮,不過多謝你哋安慰,我可能會帶帽,洗多幾次頭等自己適應/接受,若果都唔得先諗拉番直

子爵府

你等多幾日先啦!
我試過電髮,又係一電完覺得成棵聖誕樹甘!好討厭!
不過過多一排又幾好睇喎!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

大宅

I like mamee, I also make my hair straight after a few days.

Isaac仔2004年4月8號在法國醫院出左世啦~~~

大宅

Harry媽,
pls pm me the details, thks!
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

別墅

我都試過電到鬼咁核突,足足等左一個月就去做負離子直髮,跟手連續兩個月都去髮型屋做護理

民房

麻煩你都pm埋比我啦, 我都係住屯門架, thanks!

子爵府

其實可以第二日拉直!係就係傷d,但總好過自己周身唔自然!我都試過因電得唔好(曲髮而)連續兩日去補電la!唔係好傷

首頁

尾頁

跳至