跳至

首頁

尾頁

大宅

有無2004年9-12月出世的bb有興趣 ~香港基督教服務處playgroup (灣仔)

各位中西區媽咪 :

香港基督教服務處有playgroup, 名稱叫"幼兒潛能訓練課程", 分別由8月20日及21日開始, $1500/10堂(會員), $1700/10堂(非會員), 係無得試堂, 我之前上bk, d媽咪都有贊好過 ! 亦可以組班上堂喎, 每一班的年齡within 3個月內, 8月1日截止, 唔知各位有無興趣呢 ?

資料如下 :

上課地點:週六班(逢星期六)下午
(2005年8月20日至10月29日)
灣仔謝斐道391-407號地下新時代中心B及1樓時代幼兒園

截止報名: 2005年8月1日(星期一)因未夠人仍可報名

http://www.hkcs.org/edcb/pep/course.htm#pec1

1) lui_BB
2) chimchim
3) monica_kam
4) Audreyma1112

waiting list
1) daikam

有興趣請報名, 6個b可自己開班, thanks !

男爵府

Re: 有無2004年9-12月出世的bb有興趣 ~香港基督教服務處playgroup (灣仔)

all

0410有媽咪有興趣呀, 所以我地應該開得成班, 不過幾點上堂, 其實大家有無建議 or 等中心同我地安排呀

大宅

好媽媽勳章

Re: 有無2004年9-12月出世的bb有興趣 ~香港基督教服務處playgroup (灣仔)

my suggestion
4點, 4時, 4 o'clock, 1600
我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

男爵府

daikam

我問左香港基督教服務處廖姑娘, 佢地話會係星期六 2:30~3:30pm上堂呀, 你早d得嗎

大宅

lui_BB & all ~

開得成班

大宅

好媽媽勳章

我趕唔到嚟呀!~~~~~~~~~~~

大宅

Lui_BB ~

pls check

daikam ~

唔好 :-( 啦

男爵府

aLL

嘻~我地灣仔班已經fUll了~ 以下係暫定開班日期及時間

日期 : 2005年8月20日至10月29日 星期六 (共十堂)
時間 : 2:30~3:30pm
地點 : 灣仔謝斐道391-407號地下
新時代中心B及1樓時代幼兒園

1) lui_BB
2) chimchim
5) 胡士扥
6) ballball2004
7) yamichung
8) Himby

人數已滿

另請大家盡快把form寄出, 我已同廖姑娘留了位的

大宅

lui_BB ~

我們要上"課程導向會議" 嗎?

取錄者將於2005年8月5日前接獲通知,凡新加者必須參加2005年8月11日(星期四)晚上7:00-8:00於尖沙咀加連威老道33號4樓舉行之「課程導向會議」。

thanks!

男爵府

hI~ aLL

今日我已同廖太通過電話, cfmd我地灣仔班已可以開班啦 !

另請留意
日期 : 8月11日(星期四)
時間 : 7:00-8:00pm
地點 : 九龍加連威老道33號 4/F

要先在TST上1個"課程導向會議", 講解playgroup內容, 敬請出席 !!!

如有問題, 可PM我

男爵府

ok,到時見啦!

大宅

到時見

男爵府

[size=large]~最新消息~

o岩o岩我收到香港基督教服務處電話
佢地表示我地灣仔班因課室問題
要更改上堂日期, 依家我地第一堂會係
9月3日星期六開始

另, 明晚可以爸爸媽媽一齊出席嫁

男爵府

日期 : 2005年9月3日至11月12日 星期六 (共十堂)
時間 : 2:30~3:30pm
地點 : 灣仔謝斐道391-407號地下
新時代中心B及1樓時代幼兒園

1) lui_BB
2) chimchim
5) 胡士扥
6) ballball2004
7) yamichung
8) Himby

大宅

All ,

just received the call from centre
told that the playgroup hold on Wan Chai
will defer to 3/9.

『 聖經能使他因信基督耶穌有得救的智慧 』(提後3:15)

男爵府

慘啦,時間退後了,我十月有兩堂不能上,點算呀! :-( :-(

男爵府

monica_kam
你就唔就到十月個兩堂既節目改時間呀

大宅

好媽媽勳章

個兩堂比我上, 我比返錢妳, 教返妳

我做後補!

大宅

亞女 11月8日 打 1 yr 針,唔知會唔會返唔到最後個堂

monica kam ~
唔好:-( 睇下改唔改到時間

男爵府

我先生話呀上不到,不如下一期再報名,daikam你可否上到呀
若我不上,你們是否夠人呀!

daikam 寫道:
個兩堂比我上, 我比返錢妳, 教返妳

我做後補!

首頁

尾頁

跳至