自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

mouth:

男爵府

好媽媽勳章

侯爵府

原帖由 Nancy20090615 於 11-3-25 21:47 發表
好頂唔順. 以前有個吳x忻整左都無靚左好多.

係呀, 我直頭覺得佢未整前重靚, 好無謂!

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

整得咁痛苦靚得果少少
仲要整好都唔係叫得上靚
真係晒氣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

整完係靚, 不過

珍珠宮

睇相唔覺得好痛,
之前睇左大陸整容節目,有個男仔發明星夢(其實本身唔差),
我好記得佢要整牙, 唔係用"COOL"的方法, 而係將佢上"鍔"骨用鎚仔 "作" 返入去....
手術時個男仔係全程清醒, 係聽到鎚仔聲之餘, 仲FEEL倒自己O既骨 "YUK" 緊

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 goat 於 11-3-25 22:36 發表
睇相唔覺得好痛,
我好記得佢要整牙, 唔係用"COOL"的方法, 而係將佢上"鍔"骨用鎚仔 "作" 返入去....
手術時個男仔係全程清醒, 係聽到鎚仔聲之集, 仲FEEL倒自己 ...

琥珀宮

畀面勳章

唔單只韓國啦, 而家祖國都好多捱得痛既女子架, 睇林風條女就知啦, 成日冇樣真野, 都唔知做左幾多次手術

禁止訪問

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

整完又唔係真係好靚,我唸要整到好靚,真係唔止一次手術,唔係一次就話可以變到靚曬
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

珍珠宮

畀面勳章

我都想抽脂整走個水泡,不過又無錢又無膽

珊瑚宮

環保接龍勳章

有冇圖睇下呢?

原帖由 Giant 於 11-3-25 21:41 發表
都唔係靚好多啫, 可能啱啱響報紙睇完潘双双變臉啦

珊瑚宮

環保接龍勳章

點解d人咁膚淺, 認為靚係最重要. 諗起個"鎚仔"就

原帖由 goat 於 11-3-25 22:36 發表
睇相唔覺得好痛,
手術時個男仔係全程清醒, 係聽到鎚仔聲之餘, 仲FEEL倒自己 ...

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

好痛

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

好驚,好痛...但是做完之後都唔覺有好大變化...除左肥D 果個..係同一個人??

子爵府

環保接龍勳章

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

靚左小小咁囉~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

係靚左 d , 但係又吾覺超索喎 ! 如果我有勇氣整 , 老虎蟹都 copy "an 早 啦 BB " 個樣

首頁
12345...6

尾頁

跳至