烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

請問邊隻好用??
同幾多錢??
大唔大部架??

大宅

係咪整意粉, 卷卷下果d呀? 係永安, Citysuper有架!
由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

我之前見有人post過上黎, 銀色既, 好似仲可以整雲吞皮, 唔知幾多錢呢?!

公爵府

我係上海街見過,不過無留意幾錢。

박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

好耐之前係永安買三百幾.... 而家好似要六百....

公爵府

回覆 catjeffcat 的帖子

真係好鬼pro既啫!
박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

子爵府

國內的麵條機是幾十元一部. 上海街的相信是百多元一部. 質素是沒有CATJEFFCAT買的那麼好吧. 但間中用看來也不錯吧.http://item.taobao.com/item.htm?id=7828420753

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

ume 發表於 11-3-28 14:04

真係好鬼pro既啫!

pro 咩鬼....你買左一樣咁 pro....

水晶宮

6百幾......
本身一開始話我知6百幾都唔係問題, 但係話埋比我知之前係3百幾就真係.......

水晶宮

回覆 ballonbb 的帖子

唔識係淘寶買野....
會唔會運費仲貴過部機架?!

伯爵府

我都見過上海街有得買
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

珍珠宮

rubyplk 發表於 11-3-28 16:37

6百幾......

咁實有人會問我買左幾銀.....
你地都應該知而家物貴.....咁而家先買就一定係貴....
好嘢都一蚊一蚊咁加上去....

水晶宮

成倍wo
咁等我睇睇先~
thx~

珍珠宮

rubyplk 發表於 11-3-28 17:10

成倍wo

新機前年買.....
而家大X樂...大X活個 D 幾十蚊咪加一蚊,
咁呢 D 過百就梗係唔止加一蚊...

男爵府

我係yahoo拍賣見到百幾蚊有部,不過唔知幾大部,亦唔知好無用喇! 我反而有興趣買部KM010的壓麵機附件,如果Kenwood有得開倉半價出售,我可能會買!

大宅

回覆 ballonbb 的帖子

未試過咁樣買嘢!會唔會比左錢 而冇貨架?

子爵府

我買左2年幾淘寶,咁又未試過收唔到貨, 我未識上網用VISA比$$.便淘寶. 起初膽粗粗. 匯錢比賣家都試過. 我買野都小心. 會看賣家評語和買過的人評語先至落買.

咁我又唔係剩係去淘寶買. 台灣YAHOO同露天 OR EBAY我都間中買下,因為又要反工又要湊仔.都少左出街SHOPPING了.

而家網購好COMMON,岩我D少出街D人

珍珠宮

Jac 發表於 11-3-28 18:31
我係yahoo拍賣見到百幾蚊有部,不過唔知幾大部,亦唔知好無用喇! 我反而有興趣買部KM010的壓麵機附件,如果 ...

咁你部係咪 010 ?? 電動好正呀...

男爵府

電動係好正GA! 手粉可以用少D,只係太貴啫! 單買個壓麵配件已經要八百幾蚊,如果要切麵配件又要俾另一部的錢,所以我只係恨買部壓麵配件,切麵配件唔會諗!

珊瑚宮

今日去永安打探.
M字頭意大利意粉机,大机$680,小机$580
正式made in Italy,上海街係番板貨.

永安減價有7折.
玩具萬歲!

首頁

尾頁

跳至