想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

西醫上星期六幫我再做多次陰超, 子宮膜由24/3的0.5, 變薄為0.3, 即是呢排的啡, 係來自子宮膜的, 佢話我係不規則經期

由於我上次開工係28/3, 醫生話穏陣起見, 開工後14日再幫我睇吓, 如果唔係bingo, 就再睇吓12/4是否可以抽血驗賀爾蒙, 睇吓多囊的嚴重性, 再俾排卵丸我食喎

大宅

回覆 新地 的帖子

我睇中環的岑醫師
我喺bk見好多做iui/ ivf的都找佢, 好得,
但我個人就........

所以我唔打算再睇中醫了, 我俾老公話我睇中醫唔同佢講添呀
仲話我本身cycle準, 都唔知係咪9月份食何ec d 葯搞到而家多囊喎

大宅

回覆 jacko0112 的帖子

pls pm chinese ec's information to me.

Wish you & your baby healthy & happy!

複式洋房

依家香港打得開大門做生意既中醫都應該有牌既 (上門、住家、神神秘秘既唔敢肯定)...至於年齡, 後生d既醫師會容易溝通d, 年紀大d既醫師經驗就一定多d, 不過佢地既經驗唔一定集中在令人懷孕呢方面喎, 同埋受過現代西醫知識既中醫始終可以配合ivf呢類先進技術多d囉

大宅

回覆 songsongtang 的帖子

後生d真係好d,如果唔係我問多兩句佢厭我煩就omg
我睇開既西醫就成日唔俾問問題,睇唔夠兩分鐘就趕我出門口
一步又一步,這是盼望之路。你愛,你手,牽引我走這人生路。

首頁

尾頁

跳至