烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題:有冇人用緊柏翠PE8800S面包机呢??
睇過淘X,部機賣4xx+150人仔.唔知玩唔玩得過,所以問吓有冇人玩緊??

複式洋房

我都想知,都有睇過淘寶,我睇果間係499+100運費
Family Lam :-P

水晶宮

嘩~ 我買嗰間係 發深圳廣州10蚊, 直接發香港 $120, 機價好似 $488

用緊, 我blog有資料...
http://hk.myblog.yahoo.com/tamlau2001/article?mid=1776

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

我部係經TAMMY介紹,人民幣488+15兀,速到東莞,再由東莞到香港人仔$20.00
合共hk$620.00

postmanrocky  ye  發表於 12-1-4 12:20

男爵府

tammy2008 發表於 11-3-30 18:15
嘩~ 我買嗰間係 發深圳廣州10蚊, 直接發香港 $120, 機價好似 $488

睇完妳個blog,好似幾得吓.......

男爵府

acomcom88 發表於 11-3-30 21:52
我部係經TAMMY介紹,人民幣488+15兀,速到東莞,再由東莞到香港人仔$20.00
合共hk$620.00 ...

咁都有得諗喎~

大宅

tammy2008 發表於 11-3-30 18:15

請問插頭係2腳定3腳? 係咪要自已換插頭?

大宅

acomcom88 發表於 11-3-30 21:52
合共hk$620.00 ...

部機好吸引,我都好想買。

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

回覆 Melody媽咪 的帖子

格山買牛,平平地,無咩所謂,包裝算几好,由於廠有人幫我代付款,所以是貨到付的,我到依家都攪唔店淘寶

大宅

acomcom88 發表於 11-3-31 15:03

格山買牛,平平地,無咩所謂,包裝算几好,由於廠有人幫我代付款,所以是貨到付的,我到 ...

Thanks. 請問你旺旺邊個人?

大宅

回覆 acomcom88 的帖子

呢部真係好底! 但唔係好明, 東莞到香港平d架咩? 只需人仔20?

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

回覆 迪迪洛洛媽媽 的帖子

唔平啦,8KG,每KG$2.50,呢個已經係我地最貴果個,我地經常走大貨,如果唔係怕整壞,每KG可去到$0.70,有大貨到時,跟埋下來

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

我唔識旺旺,只係打電話比佢

http://item.taobao.com/item.htm?id=8833114003

大宅

咁係咪夾其他貨一齊走物流至咁平? 20蚊就到香港喎! 速遞首公司都唔得啦! 可以pm比我知邊間咁抵嗎? 等我下次係淘寶買野, 叫佢用呢間, 咁運費就可以平好多。

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

仲有一箱貨到公司,但個箱貨好輕架,返公司找到pm你,不過要係公司喎,屋企地址好似會比人加收費的,
不是集運,不過都相差無几,有邊間唔係一次過收晒人客d走洛黎丫

大宅

可以pm比我嗎?

大宅

唔該哂! 送公司地址無問題, 我可以係公司收貨。

男爵府

我幾次响淘X買野送到上門都ok喎

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

唔好意思,原來有首重,首重是20元,另加每KG$2.5,

但呢間速遞公司在東莞的,其他地區有無分行我不清楚,

已PM你們,有需要就自己問問啦

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

可打到薄膜,

中种