使用意見

跳至

首頁
34567...8

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

咁用iPhone 可唔可以del. Pm message架?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

brbaby2007 發表於 12-12-4 09:18
咁用iPhone 可唔可以del. Pm message架?
Apps不支援刪除私人訊息。

大宅

Thanks.

大宅

这个是不是有积分要求

大宅

新注册会员木有权限

大宅

多少分才可以 啊

男爵府

畀面勳章

回覆 brbaby2007 的帖子

如果唔係批量, send(錯)咗pm比某一人, 請問可否/點樣del,令對方睇唔到嗰個pm呢?

大宅

原來係咁用

大宅

醒目開學勳章

Thanks!

複式洋房

bk_admin 發表於 11-3-30 15:26
發送pm方法一:會員亦可以開啟在上方的〝私人訊息〞,再點選〝發送訊息〞,輸入收件人名字、pm標題及內容, ...
壇主大人
我不能發PM

伯爵府

畀面勳章

複式洋房

別人pm我,但我睇唔到任何訊息

禁止訪問

禁止訪問

洋房

想問用iPhone Apps send PM話發送成功
但website 版話權限不足 ??

洋房

THANKS

大宅

回覆:私人訊息 (pm) 教學 (4月7日更新)

請問一下用手機如何刪除pm的內容?tks

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

Minglee2013 發表於 13-9-26 10:39
請問一下用手機如何刪除pm的內容?tks
親子王國apps目前不支援刪除私人訊息,請登入親子王國網頁版 www.baby-kingdom.com進行有關操作。謝謝!

大宅

回覆:bk_admin 的帖子

咁係咪電腦先可以pm

管理員

vicky603 發表於 13-9-28 00:27
咁係咪電腦先可以pm
不是,但倘若 iPhone或 iPad app的用戶更新了 iOS7,由於iOS7影響了部份功能顯示,要待app推出更新後才能正常使用私人訊息功能。

首頁
34567...8

尾頁

跳至