想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

kiuchi314 發表於 11-4-3 18:31
最近情況... 當留個記錄

四枝棒三枝有線, 我今日仲岩岩流左一個下晝血, 現家仲痛緊流緊, 被佢話一句無, 家 ...

我個情況係... 我M遲黎第一日就自己買棒棒 (4枝) 驗全部都有線!!!

過左幾日我去診所度check, 驗棒棒都有線!!! 不過個醫生叫我驗血比較準確!
兩日後我打去診所問結果, 個醫生就話"個報告話你冇BB喎!!! 我呢度有通經針, 你可以係我地放工前黎打!!!"

之後我唔開心左成日, 第二日再出去買多幾枝棒棒check, 仲係全部都有線!!! 仲深色過之前...

過多兩日我就去左另一個醫生度睇, 第一次去佢就幫我照陰超, 但照唔到, 叫我兩星期後再去...
呢兩個星期簡直度日如年... 每隔兩日我又會自己再用棒棒check下...
第二次返去再照, 已經照到BB, 仲聽到心跳添!!! BB今日已經8w6啦!!!

大宅

我都見到好多jm話去普通診所驗孕拎醫生紙時驗到條線好淺唔會比對証明, 但係我過左m期2日後去普通診所驗孕, 我問個姑娘,佢話只要驗到有線就ok喎....
所以我覺得lee d多數係醫得既問題, 佢話唔肯定你有, 要你下次再來驗未可以賺你多d囉~~~only 寫張証明就收你2-3百....

公爵府

畀面勳章

kiuchi314 發表於 11-4-3 00:24
回覆 siutreasure 的帖子

嘩~ 真係一山還有一山高!! 你仲要流哂都話唔可以當有?

當時我係想re confirm同佢寫紙比我排期
所以求其搵個普通醫生驗
反正咁細都照唔到
所以唔搵婦產
咁稔住驗完就話佢知流啡
點知聽佢講完都氣頂頂
我覺得佢經驗少
個樣30處到
仲同佢講黎做咩呢
即刻搵個婦產好過啦
流啡可大可小
我都好驚嘛
你驗唔清楚唔緊要
但我流緊係需要知道係中定唔中囉
各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

大宅

我都一樣
去同一個C+2次,都係一條線淺,佢說不能當我有左,BUT CLEARBLUE電子(SHOW PREGNANCY 1-2WEEKS) 同活色都說我有。個C+說電子信唔過WOR~而佢用既驗孕東西用左禁多年都好準仲好SENSITIVE,叫我過幾日先好再黎。
都激到我死死下,我就找另一個C+, 佢支驗孕棒就SENSITIVE, 好明顯深粗,寫埋紙比我~

男爵府

Winggg406 發表於 11-4-4 02:44
我個情況係... 我M遲黎第一日就自己買棒棒 (4枝) 驗全部都有線!!!

過左幾日我去診所度check, 驗棒棒都有 ...

咁都得???8W6都仲有疑問?搞錯呀
proud of 米米

首頁

尾頁

跳至